Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Operace bricha - Abdominoplastika (Operace břicha)

Operace bricha

OLGA zaslal(a) v 24.10.2007 22:04:   

Dobry den mam na Vas dotaz je mi 28let mam po dvou cis.rezech a pred 5lety mi byl odoperovan nador slinivky brisni.Mam velice povolene bricho a pod kuzi ktera mi visi dolu me to strasne svedi.Je mozne udelat operaci bricha aby ji aspon castecne hradila pojistovna.Dekkuji.

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
25.10.2007 21:59:

Pokud operace slinivky a operativní porody ovlivnily jizvou stav stěny břišní, plastický chirurg a revisní lékař Vaší zdravotní pojišťovny uzná, že by situaci měla hradit zdravotní pojišťovna, pak nebudete muset platit nic. Zkuste to. Placený výkon Vám privátní plastičtí chirurgové, kteří nemají smlouvu se zdravotními pojišťovnami, rádi provedou, bude-li to Váš zdravotní stav dovolovat. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
25.10.2007 7:25:

Dobrý den, zdravotní pojišťovna hradí buď celou operaci nebo nic. Částečná úhrada nelze. dr. Paděra

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
24.10.2007 22:39:

Dobrý den. Pokud nebudete mít zdravotní indikaci, kýlu, pojišťovna zákrok hradit nebude. Nashledanou, dr. Remeš

Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova