Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace břicha - Abdominoplastika (Operace břicha)

operace břicha

andrea zaslal(a) v 22.1.2008 18:55:   

Dobrý den.Chtěla bych se s vámi poradit.Od mládí trpím nadměrnou velikostí břicha-asi jako v šestém měsíci těhotenství.Ani po dlouhodobém cvičení se mi téměř nepodařilo břicho zmenšit.Mám za sebou tři porody,v důsledku kterých je kůže i povislá.Můžete mi,prosím napsat,zda by operace můj problém zcela vyřešila,přibližnou cenu a doporučit nějakého plast.chirurga v libereckém kraji?Děkuji a jsem s pozdravem.Andrea

Vaše odpověd

odpověd

Pepíno
15.4.2008 15:57:

jsem právě po abdominoplastice břicha.kdo chce vědět víc volejte 608100161

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
23.1.2008 10:16:

Dobrý den, pokud byste chtěla znát názor plastického chirurga bez osobní konzultace, prosím Vás o zaslání fotografií a my Vám dle toho napíšeme ev. doporučení výkonu a ceny.Adresa kliniky je Praha1.Krakovská, Foto zašlete e-mailem na ghc@ghc.cz, nebo nás navštivte osobně .Tel. 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra šobrová.

Nabízím pracoviště v K.Varech - viz www.uem.cz Cena 35000 korun. dr.kupka

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
22.1.2008 22:07:

Plastika břicha a eventuelně zpevnění stěny břišní by Vám pomoci mělo, ale aby se k tomu lékař plně vyjádřil, musíte ho navštívit a nechat se vyšetřit. Cenové relace se pohybují mezi 28 až 38 tisíci celkem. Doporučuji obraťte se na erudovaného plastického chirurga. Akční radius z Liberce ku Praze, Hradci, nebo Ústí nad Labem, kde operují dobří odborníci v Plastické chirurgii, není tak špatný. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

< Předchozí:abdominoplastika
Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova