Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - operace břicha - Abdominoplastika (Operace břicha)

operace břicha

katka zaslal(a) v 9.6.2008 8:51:   

Dobrý den, chtěla jsem se jenom zeptat některého z doktorů jestli má cenu jít na operaci břicha(abdominoplastiku)už teď,nebo ještě vyčkat.Rozhodla jsem se se sebou něco konečně dělat a podařilo se mi zhubnout už 20 kilo a ještě bych chtěla tak 10 kilo zhodit.Mám teda počkat s operací až po zhubnutí? Mám 2 děti a břicho ikdyž pravidelně cvičím..., tak asi už žádný zázrak s tím neudělám.Děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
10.6.2008 11:10:

Dle Vašeho popisu bude pro Vás abdominoplastika po zhubnutí a stabilizaci váhy jistě vhodná. Řezy po zákroku blednou tak 6-12 měsíců. Ale jizvy jsou trvalé a již se jich nikdy nezbavíte. Navíc kvalita jizev je u každého pacienta dosti rozdílná. To vše musíte zvážit, než se rozhodnete tento zákrok podstoupit. ( hezčí břicho s jizvami nebo to stávající bez jizev ?!? §Zdravím MUDr.Lucák,Ostrava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

katka
9.6.2008 11:33:

Děkuji p.doktoru Kloudkovi za odpověď a ještě bych se chtěla zeptat na jednu věc a to po zhlédnutí fotografií po operaci břicha, jestli jsou vždy ty jizvy tak viditelné a velké a jestli časem zesvětlají a nebudou tak znatelné jako na některých fotografiích, vím že se tady na stránkách píše o nějaké dani za to, že bude bříško ploché, ale celkem mně to odrazuje od zákroku pro který jsem byla rozhodlá. Uvítám odpověď třeba i od žen, které tento zákrok mají už za sebou delší dobu a napíší jak je jejich jizva znatelná. Děkuji předem za odpověď nebo názor

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
9.6.2008 10:05:

Dobrý den, zcela určitě se nechte operovat až po zhubnutí. Můžete očekávat lepší výsledek operace a menší pravděpodobnost komplikací. Srdečně zdravím.

< Předchozí:Braní hormónů

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova