Plastika břicha
Marketa zaslal(a) v 11.4.2008 17:40:
Dobrý den jsem měsíc po miniabdominoplastice,jsem velice spokojená.Ještě mám trochu nateklé břicho,ale to je asi fakt normální.Jestli na se to některá chystáte,dobře se držte rad operatéra,má ve všem pravdu a fakt to není legrace.Když jsem na to chtěla jít,byla jsem tady na foru a více méně, skoro žádný kladný ohlas to nemělo,ale ted už vím,že spousta žen to podcení,nevydrží nosit stahovací pás,nedělá tlakové masáže jizvy...a hlavně je veliký problém ten klidový režim,který je minimálně 2 měsíce. Jinak jsem byla operována v Lékařském domě na Praze 7,panem doktorem Hubertem Topinkou.Můžu jen doporučit skvělý přístup a super personál!!!!
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.