Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - plastika břicha - Abdominoplastika (Operace břicha)

plastika břicha

Zuzka zaslal(a) v 13.4.2008 16:28:   

Dobrý den, ráda bych se zeptala na rizika abdominoplastiky. Jsem 5 let po porodu, holčička měla 4400g a to nechalo následky na břichu. Stále se nemohu rozhodnout jestli jít nebo ne. Nikdy jsem totiž žádnou operaci nepodstopila, tak mám strach. Byla jsem jen jednou na konzultaci v GHC a tam mě dost odradil přístup. Nemáte někdo doporučení na nějakou kliniku kde jste tento zákrok podstoupili a byli spokojení? Ráda bych si zase jednou vzala dvoudílné plavky. Předem moc děkuju.

Vaše odpověd

odpověd

Eva
14.4.2008 17:26:

Dobrý den Zuzko, také jsem obsolvovala obdominoplastiku, velmi jsem se bála a přesto jsem tuto akci podstoupila. V těhotenství jsem přibrala 33 kg a poté je zase zhubla, ovšem na břichu to zanechalo fatální následky. Po zákroku jsem velmi spokojená, břicho vypadá výborně a jizva je minimální. Operaci mi provedli v Lékařském domě na Praze 7, přístup všech byl výborný a hlavně výsledek opravdu svědčí o kvalitní práci.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Palkovský
14.4.2008 16:32:

abdominoplastika je náročný výkon a je nutné předběžné vyšetření plastikým chirurgem , Po této operaci není vhodné další těhotenství!

odpověd

MONCA
14.4.2008 13:18:

Ahoj, chapu tvuj strach z operace, take jsem ho mela a nakonec jsem rada ze jsem ho prekonala a operaci podstoupila. cekala jsem ze budu mit vetsi bolesti a mohu rict ze zadnou velkou bolest jsem nepocitila. nechala jsem se operovat ve Varech na klinice USTAV ESTETICKE MEDICINY a mohu rict ze jsem tam byla nad miru spokojena. Tak drzim palecky v rozhodovani.

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
13.4.2008 18:50:

Dobrý den, abdominoplastika není malá operace a rizika samozřejmě jsou. Na rozebrání veškerých rizik spojených s operací, vlastní operace i pooperační péče však myslím je lepší osobní konzultace. Pokud budete mít zájem, můžete se objednat na bezplatnou konzultaci. dr. Paděra

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
13.4.2008 18:14:

Dobrý den paní Zuzko. Zašlete nám svoji emailovou adresu a my Vám obratem pošleme veškeré informace k abdominoplastice včetně rizik. Hezký den, PEM

odpověd

Zuzka
13.4.2008 19:16:

Dobrý den, můj mail je hronkova.zuzana@seznam.cz

Odstranění převislé kůže na břiše:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova