plastika břicha
Zuzka zaslal(a) v 13.4.2008 16:28:
Dobrý den, ráda bych se zeptala na rizika abdominoplastiky. Jsem 5 let po porodu, holčička měla 4400g a to nechalo následky na břichu. Stále se nemohu rozhodnout jestli jít nebo ne. Nikdy jsem totiž žádnou operaci nepodstopila, tak mám strach. Byla jsem jen jednou na konzultaci v GHC a tam mě dost odradil přístup. Nemáte někdo doporučení na nějakou kliniku kde jste tento zákrok podstoupili a byli spokojení? Ráda bych si zase jednou vzala dvoudílné plavky. Předem moc děkuju.
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Eva
14.4.2008 17:26:
Dobrý den Zuzko, také jsem obsolvovala obdominoplastiku, velmi jsem se bála a přesto jsem tuto akci podstoupila. V těhotenství jsem přibrala 33 kg a poté je zase zhubla, ovšem na břichu to zanechalo fatální následky. Po zákroku jsem velmi spokojená, břicho vypadá výborně a jizva je minimální. Operaci mi provedli v Lékařském domě na Praze 7, přístup všech byl výborný a hlavně výsledek opravdu svědčí o kvalitní práci.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
MUDr. Jiří Palkovský
14.4.2008 16:32:
abdominoplastika je náročný výkon a je nutné předběžné vyšetření plastikým chirurgem , Po této operaci není vhodné další těhotenství!
odpověd
MONCA
14.4.2008 13:18:
Ahoj, chapu tvuj strach z operace, take jsem ho mela a nakonec jsem rada ze jsem ho prekonala a operaci podstoupila. cekala jsem ze budu mit vetsi bolesti a mohu rict ze zadnou velkou bolest jsem nepocitila. nechala jsem se operovat ve Varech na klinice USTAV ESTETICKE MEDICINY a mohu rict ze jsem tam byla nad miru spokojena. Tak drzim palecky v rozhodovani.
odpověd
13.4.2008 18:50:
Dobrý den, abdominoplastika není malá operace a rizika samozřejmě jsou. Na rozebrání veškerých rizik spojených s operací, vlastní operace i pooperační péče však myslím je lepší osobní konzultace. Pokud budete mít zájem, můžete se objednat na bezplatnou konzultaci. dr. Paděra
odpověd
13.4.2008 18:14:
Dobrý den paní Zuzko. Zašlete nám svoji emailovou adresu a my Vám obratem pošleme veškeré informace k abdominoplastice včetně rizik. Hezký den, PEM
odpověd
Zuzka
13.4.2008 19:16:
Dobrý den, můj mail je hronkova.zuzana@seznam.cz