Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - plastika břicha - Abdominoplastika (Operace břicha)

plastika břicha

Helena zaslal(a) v 25.4.2008 9:06:   

dobrý den,mám zhruba měsíc do abdominoplastiky.po přečtení dotazů a popisu operace jsem dostala ještě větší strach než už jsem měla.bohužel na operaci fakt musím ale najednou nevím jak zvládnu starost o domácnost po zákroku,mám čtyři děti a velký dům.za jak dlouho jste se dostaly do formy?

Vaše odpověd

Dobrý den paní Heleno, měla bych k Vašemu dotazu několik bodů. 1)Abdominoplastika je operace kosmetická a je to operace dobrovolná. Jistě pro dámu,kterou povislé bříško trápí je vhodná,ale nikoliv nutná a povinná. 2)Strach před operací by měl mít asi každý,ale strach v mezích normy, na operaci by nikdo neměl jít přestrašený. 3)nevím jak staré jsou Vaše děti,ale je zcela jisté,že bezprostředně po operaci budete potřebovat klid a trochu opečování ze strany rodiny, bude třeba si chod domu po operaci dopředu zorganizovat a "rozdělit" úkoly.Počítejte prosím se 2 týdny,kdy opravdu reálně budete mimo svou normální aktivitu.Většina mých klientek tuto dobu potvrdí. pak postupně zvyšujete svou pracovní zátěž,ale je třeba počítat naprosto reálně,že po dobu 6 týdnů od operace nelze zvedat těžké věci a provádět např. velký domácí úklid. Snad jsem Vás trochu realisticky informmovala. S přáním pěkného dne mudr. Ludmila Šulcová Hejnalová tel. 605 98 86 76

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

BettyC
25.4.2008 12:55:

Paní Heleno, píšete, že máte 4 děti, zkuste první dny domácí práce a nákupy rozdělit mezi své rodinné příslušníky. Já mám 3 děti (14,10 a 2roky), takže jsem na tom byla s domácností obdobně jako Vy, ale straší děti a manžel mi se vším pomáhaly. Věřte, že vše, dle mých instrukcí zvládaly, včetně vaření. První dny jsem se opravdu cítila velmi unavená. Po dvou týdnech už jsem lehčí domácí práce zvládala sama. Uvidíte sama, jak se budete cítit. BettyC

odpověd

Lékařské centrum PEM Lékařské centrum PEM
25.4.2008 12:00:

Paní Heleno, bolest a délka rekonvelescence je individuální záležitost. Každý jedinec to snáší jinak. Z hlediska bezproblémové rekonvelescence doporučujeme naprostý klid min 2 týdny a po tuto dobu nechte o sebe pečovat a odpočívejte. Klid přinese svoje ovoce. Hezký den, PEM

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
25.4.2008 10:58:

Dobrý den, na kosmetickou operaci se nikdy nemusí. Pokud máte strach, zvažte to. dr.Paděra

< Předchozí:elastické prádlo....
plastika břicha:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova