plastika břicha
Helena zaslal(a) v 25.4.2008 10:11:
ještě jednou dobrý den, chtěla bych se ještě zeptat jak je to s tou bolestí po zákroku například ve srovnání s císařským řezem.o kolik je to asi horší?o sto procent?chci to vědět jen pro svůj klid,vím že každý reagujeme jinak ale mám za sebou jen jednu operaci(právě ten císařský řez) a chci mít aspoň představu.díky
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 7.000,- CZK
- Ceny do 52.500,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
25.4.2008 14:22:
Dobrý den paní Heleno, ještě tedy dodatek k tomuto dotazu - bolest po ŚC(císařském řezu) a po abdominoplastice je zpočátku srovnatelná, potom je pocit po abdominoplastice příznivější - bříško je jakoby tupé. Předsi se mi ale zdá,že by jste si kosmetickou operaci měla zvážit, nezlobte se,ale z pohledu chirurga se mi zdáte v rozhodnutí k operaci nejistá. Je to ale jen můj názor z dotazů. dr. Ludmila Šulcová Hejnalová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
BettyC
25.4.2008 12:38:
Dobrý den paní Heleno,síla o délka bolestivosti jsou u každého opravdu velmi individuální.Známá byla po abdomin.již po dvou týdnech téměř fit. Já jsem její pravý opak. Jsem již 6týdnů po operaci, ale stále cítím bolesti svalů (po třech těhotenstvích jsem měla velké rozestupy mezi svaly, které bylo nutné sešít, proto bolesti přetrvávají delší dobu). Otok i bolestivost prý do třech měsíců odeznění. Musím říct, že se den ode dne cítím lépe. Prodělala jsem tři císařské řezy a musím říct, že počáteční bolesti jsou srovnatelné, s tím rozdílem, že po CŘ ustoupily rychleji. Vše ovšem záleží na rozsahu operace. Já jsem se operace nebála, těšila jsem se, že nebudu muset své "bříško" neustále schovávat. Patřím mezi ty, kdo snáší bolest hůře, ale výsledek operace stojí za to! Určitě je důvod, proč si operaci přejete. Soustřeďte se na něj a ničeho se nebojte. Navíc, vše pěkně prospinkáte a až se probudíte budete mít opět ploché bříško. Držím Vám palečky, Betty
odpověd
25.4.2008 12:18:
Dobrý den,Milá Heleno,každý z nás má práh citlivosti a bolestivosti jiný.Myslím,že císařský řez je o dost horší bolest než po abdominoplastice. Zdraví Dr.Vraspírová