Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Plastika bříška plus liposukce - Abdominoplastika (Operace břicha)

Plastika bříška plus liposukce

Marcela Mládková zaslal(a) v 8.2.2008 11:11:   

Dobré odpoledne, chystám se na liposukci a na plastiku bříška a ráda bych věděla jaká omezení by mne po operaci čekali. Jedna paní říkala, že se prý po plastice bříška nesmí sedět, že prý jen ležet a nebo stát, tak bych ráda věděla co je na tom pravda. Na konzultaci bych měla jít v dubnu, ale ráda bych věděla už předem co mně bude čekat. Vím, že je spousta lidí k tskových zákrokům hodně odtažitá. Ale co jsem zde koukala na dotazy a zákroku se nebojím, jen chci mít stoprocentní záruku, že dělám později vše jak mám. Velice Vám děkuji za odpověď

Vaše odpověd

< Předchozí:Abdominoplastika + augmentace
Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova