Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Plastika stěny břišní - Abdominoplastika (Operace břicha)

Plastika stěny břišní

Karla zaslal(a) v 29.1.2007 20:01:   

V tom případě nevím jak řešit mou situaci, myslela jsem, že postačí, když se mi nějakým způsobem vypne kůže a tím nebudou strie tolik patrné. Miniabdominoplastika mi přijde hrozná, plná jizev. S jizvou v podbříšku bych se smířila, ale tohle je moc. Jak tedy moji situaci řešit? Děkuji za odpovědi.

Vaše odpověd

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
1.2.2007 0:18:

Nevím, odkud jste načerpala informace, ale nějaké jizvy zanechá abdominoplastka zcela určitě. Záleží jen na šikovnosti operatéra a způsobu hojení Vaší kůže, jak moc budou jizvy patrné. S půozdravem Dr. Šmuk

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
31.1.2007 7:22:

Dobrý den.Ve Vašem případě bych se přimlouval za provedení klasické abdominoplastiky,kde se kůže odpreparuje až k žebrům,kožní nadbytek se odřízne a jizva bude jenom v podbříšku.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých pracovišť v Brně anebo na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:miniabdominoplastika
abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova