poděkování
Mária zaslal(a) v 15.2.2007 8:56:
Dobrý den, ráda bych i touto cestou poděkovala celému personálu plastické chirurgie Body, Údolní 8a, v Brně, za velmi odborný a lidský přístup ke svým pacientům, včera jsem se vrátila z této kliniky po operaci audobinoplastice břicha, Protože jsem již byla jednou operována na jiné klinice (raději nebudu jmenovat) na augmetaci, mohu srovnávat .Máte-li jakékoli obavy s této kliniky či lékařů nebo personálu vůbec se neobávejte, budete naprosto v odorné péči a to i po lidské stránce.(a to nemluvím o vybavení kliniky). Zvláště bych ráda poděkovala panu doktorovi Zděňku Hrzánovi a panu doktorovi anesteziologovi Miroslavu Koudelkovi (samozřejmě i sestřičkám) za velkou trpělivost i při vysvětlování všech možných otázek i od mého manžela.Všem kteří jste se ještě nerozhodli na kterou kliniku jít vřele doporučuji kliniku BODY v Brně !!
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
-

Privátní chirurgická klinika Foldyna klinik -

prim. MUDr. Hubert Topinka -

Sanus První privátní chirurgické centrum s.r.o.
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
16.2.2007 10:08:
Jsem rád, že když někomu doporučuji zákrok na klinice BODY, radím dobře.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
15.2.2007 18:00:
Myslím, že takováto poděkování by se měla vyskytovat na těchto stránkách ve větší míře! Je to velmi milá pozornost pro dané zařízení a personál. Nestyďte se Vážené klientky a piště i pozitivní projevy.... Marie Vinklerová manažerka kliniky LASER ESTHETIC
odpověd
Mária
15.2.2007 16:17:
Vážený pane doktore, jistě jste si všim, že jsem toto poděkování a toto doporučení pro ostatní potenciální pacienty psala v době po operaci, tekže nějaké zištné výsledky (kratší jizvu, či méně stehů, nebo snad nižší sazbu? to jste měl na mysli?) z tohoto poděkování jsem ani nemoha čekat, snad jenom to potěšení někomu dobře poradit! Zdravím,Pane doktore!
odpověd
prof. MUDr. Jiří Veselý CSc.
15.2.2007 11:00:
že by to byla skrytá reklama?? Zdravím