problém?
Ilja zaslal(a) v 13.6.2007 13:47:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je normální, že po 2 měsících po operaci abdominoplastiky mám na břichu necitlivou kůži. Předem děkuji za odpovědi.
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
Tereza
16.8.2007 18:01:
Milá paní Iljo nevím jestli už máte kůži citlivou ale já jsem po operaci 7 let a kůži na břichu mám necitlivou stále.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.6.2007 21:25:
Je to normální,je přerušené vedení řezem a odpojením od spodiny,napojení trvá minimálně 3 měsíce,masírujte jizvu tlakovými masažemi,kůži tellou studenou sprchou,aplikujte drobné štípání,určitě se to spraví,chce to čas a péči.
odpověd
14.6.2007 6:46:
Dobrý den, změna citlivosti bývá průvodním znakem tak rozsáhlých výkonů, jako je abdominoplastika. Ve většině případů však je dočasná. Nezoufejte, může to trvat více než 2 měsíce. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61, SANUS