Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - problémy po operaci - Abdominoplastika (Operace břicha)

problémy po operaci

Tereza zaslal(a) v 16.8.2007 18:17:   

Dobrý den,chci se zeptat jestli by se mi mohly po operaci břicha udělat srůsty.Byla jsem na ní před 7 lety a teď mě začalo bolet břicho.Doktor mi řekl že to vypadá na nějaké srůsty.Ještě chci podotknout že před operací jsem měla dva císařské řezy.Předem moc děkuji za odpověď.Tereza

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
22.8.2007 15:40:

Po kosmetických operacích břicha nemohou srůsty vzniknout.S pozdravem MUDr.Lucák,0strava

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
20.8.2007 22:21:

Dobrý večer. Srůsty určitě nebudete mít po kosmetické úpravě stěny břišní. Během operace se nepohybujeme v dutině břišní, ale pouze nad svalovou vrstvou. Srůsty tedy nemohou vzniknout. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

Abdominoplastika:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova