Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - proč zhubnout? - Abdominoplastika (Operace břicha)

proč zhubnout?

Vlasta zaslal(a) v 8.11.2007 3:24:   

dobrý den, chtěla bych se zeptat, proč je důležité před podstoupením abdominoplastiky zhubnout. Je mi 40 let a už cca 20 let mám ustálenou váhu - a sice cca 95 kg při výšce 168cm. Je mi jasné, že je to moc, ale ať jsem hubla jak jsem hubla, tak většinou o 5 kg. Dle "vyzáže" prý ani na tolik nevypadám. Chtěla bych podstoupit operaci - po porodu dvojčat před 5ti lety mi zůstal "klokaní vak", ale za dobu cca 5ti let (i když si myslím, že se stravuji "zdravě" a pohybu mám snad také dost) jsem zubla maximálně na 93kg a víc ani ťuk... Děkuji za odpověď

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
8.11.2007 20:44:

Dobrý den. Zkuste tedy zajít za odborníky - dietology. Příčin obezity může být několik a ne všemi si poradíte sama. Snížení váhy před operací je určitě na místě. Nashledanou, dr. Remeš

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
8.11.2007 8:49:

Dobrý den, redukce hmotnosti je vhodná z několika důvodů. 1. obezita je příčinou mnoha zdravotních problémů (cukrovka, vysoký krevní tlak, artroza z přetěžování kloubů, křečové žíly a mnoho dalších), 2. zvýšená tuková vrstva má větší tendenci ke komplikovanému hojení (hnisání), 3. po případném zhubnutí po operaci může docházet k převisu kůže přes jizvu po abdominoplastice, 4. obezita je většinou pokládána za neestetickou. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:navrat do normalu
abdominopalstika po abcesech břišní stěny:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 7.000,- CZK
  • Ceny do 52.500,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova