Rok po abdominoplastice
Pavla zaslal(a) v 20.11.2007 17:55:
Dobrý den! Jsem rok po kompletní abdominoplastice. Jizva je zahojená hezky, ale na jedné straně od středu v délce cca 8 cm je oproti druhé straně asi o 1,5cm výše. Protože je jizva řešená dost vysoko, tak na té jedné straně je problém ji schovat. Můj dotaz je, zda se dá část této jizvy korigovat, aby byla ve stejné výšce na obou stranách. Také by mě zajímalo, zda ještě teď můžu požadovat korekci po svém operujícím lékaři nebo bych si to musela již platit. Jak by se případná korekce dělala? Opět v CA nebo jenom lokální umrtvení?
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
21.11.2007 12:16:
S touto připomínkou k výsledku se s důvěrou obraťte na svého operatéra.Určitě Vám rád vyjde vstříc. Na našem pracovišti byste opravu takové kosmetické vady nehradila.Řešení je chirurgické, a zda lze provést v místním umrtvení nebo v celkové anestezii bude záležet na rozsahu výkonu.S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
21.11.2007 11:50:
Co čekáte od anonymního servru. Proč to neřešíte s vaším operatérem?S pozdravem Dr. Vrbický
odpověd
Pavla
21.11.2007 13:35:
Pane doktore, mokrát Vám děkuji, že jste si našel čas a zodpověděl můj dotaz.
odpověd
Pavla
21.11.2007 13:32:
Pane doktore Vrbický, překvapuje mě a nechápu, proč odpovídátě takovýmto způsobem. Já měla za to, že zde můžu vznést svůj dotaz. Samozřejmě, že konkrétní postup bych musela řešit se svým operatérem. Pane doktore Lucáku, mockrát Vám děkuji za Vaši odpověď, která je pro mě vyčerpávající. Přeji hezký den