Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Rok po abdominoplastice - Abdominoplastika (Operace břicha)

Rok po abdominoplastice

Eva zaslal(a) v 31.12.2007 11:21:   

Mám podobný dotaz, jako paní Dana, které tady ale nikdo neodpověděl. Budu téměř rok po abdominoplastice. Na jednom konci mám jizvu ke konci o něco výš, jako na druhé straně. Chci se Vás prosím zeptat, jestli je možné jizvu na té jedné straně o něco snížit? Pokud ano, dá se to provést jenom v lokálním znecitlivění? Operaci jsem podstoupila mimo Prahu, ale na tuto korekci bych chtěla již do Prahy. Mnohokrát Vám děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký rok 2008.

Vaše odpověd

odpověd

Eva
1.1.2008 13:10:

Paní doktorko, děkuji Vám za Vaši odpovědˇ, a také přeji úspěšný rok 2008.

Nahlásit nevhodný příspěvek

dovolte, abych touto formou odpověděla jak na váš tak na spoustu podobných dotazů, které jak jste správně napsala zůstávají často bez odpovědi, reklamační problémy nikdo rád neřeší, pacient je vždy již stigmatizován, tkáň se chová hůře a jen výjimečně je realistické provést korekci do stavu, který pacient požaduje, navíc je to i otázka finanční úhrady, která většinou není a ani nemůže být tak nízká, jak by laicky odpovídalo tzv. malé opravě, k vašemu konkrétnímu dotazu: žádný seriózní plastický chirurg vám nemůže odpovědět, aniž by situaci viděl a při nejmenším posoudil pohmatem tažnost a kvalitu kůže a podkoží na vašem břiše, pf 2008 doc Dušková

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Hrboly na břiše
Péče o jizvu:Další >

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova