rozestup břišních svalů
ivyna zaslal(a) v 8.8.2008 20:32:
Krásný dobrý večer. Můj problém spočívá v rozestupu břišních svalů po porodu.Bříško jinak již mám po liposukci,takže s minimem tuku,na kůži nejsou strie,ani není vytahaná.Proto jsem zde s dotazem,zdali lze například pouze stáhnout břišní svaly bez redukce kůže,hlavně tedy bez velké jizvy,třeba jen z okolí pupku. Kde mohu tento zákrok podstoupit a jaká by byla jeho cena??? Děkuji a přeji krásný víkend.Iveta
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
26.8.2008 13:58:
Dobrý den Iveto. Bohužel Vás zklameme, ale ve valné většině případů lze diastázu řešit pouze za cenu jizvy v podbřišku. Lze ji ale umístit tak, aby jste ji plně schovala pod spodní prádlo či plavky. Hezký den, PEM
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
10.8.2008 11:50:
abdominoplastika s plastikou diastázy stojí u nás 35-40 000 korun.kontakt 353224544,dr.kupka
odpověd
9.8.2008 22:42:
Velmi záleží na rozsahu, drobná diastaza (iozestup) by se teoreticky takto řešit dala, ale bez vašeho vyšetření vám poradit neumím.
Zdraví Dr Svoboda
odpověd
9.8.2008 18:03:
Dobrý den. Ano v některých případech to možné je, ale bez vyšetření Vám více říci nemohu. V případě, že se jedná o rozsáhlý rozestup, výkon provádíme za úhradu pojišťovnou. NAshledanou, dr. remeš