Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - rozostupene brusne svaly - Abdominoplastika (Operace břicha)

rozostupene brusne svaly

Cookie zaslal(a) v 18.9.2008 9:00:   

Mam 32 rokov a 2 porody cisarskym rezom. Mam rozostupene brusne svaly, pod aj nad pupkom a pupkovu herniu. Tuk sa mi uklada najviac v okoli brucha a i ked som po prvom porode schudla na bruchu mi tuk neustupil. Kozu nad pupkom mam roztiahnutu a su tam strie. V dolnej oblasti brucha nemam vacsi nadbytok koze a vyzera aj celkom elasticka.Rozostupenie brusnych svalov mi posobi bolesti a pri dvihani deti sa mi nad pupkom robi vydutina. Chcela by som sa opytat ako by sa dala vyriesit moja situacia. Chcela by som aby vysledok operacie bol aj funkcny aj esteticky. Dakujem, Cookie

Vaše odpověd

odpověd

Cookie
25.9.2008 8:13:

Vedeli by ste mi odporucit niekoho, v Bratislave, kto taketo zakroky vykonava?
Dakujem

Cookie

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
25.9.2008 9:35:

Dobrý den, na každém oddělení plastické chirurgie se takovéto operace běžně provádějí. dr.Paděra

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
24.9.2008 15:17:

Dobrý den,
na naší klinice celkem běžně v rámci plasticko-chirurgické operace přední stěny břišní /abdominoplastika/ provádíme i hernioplastiky, včetně zpevnění pomocí sítěk. Výsledná jizva je jako po abdominoplastice, uvnitř jsou i rekonstruovány svaly. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

odpověd

MUDr. Petr Sirotek MUDr. Petr Sirotek
24.9.2008 9:59:

Dobrý den.
Vše co popisujete je možné pořešit na plastické chirurgii. Zkušený lékař Vám navrhne postup i zákrok, ale skutečně bez konzultace a vyšetření lékařem, nelze takto dopředu určit ani rozhodnout rozsah Vašeho výkonu.
S pozdravem, dr.Sirotek.

odpověd

Cookie
23.9.2008 8:10:

Dakujem, za odpovede. Nie som si ista, kto by ma mohol operovat. Bola som uz na konzultacii u troch plastikov a oni ma poslali k chirurgovi, s odovodnenim, ze herniu a rozostupene brusne svaly mi musi operovat chirurg. No a chirurgovia mi povedali, ze ak chcem mat jazvu peknu, a hlavne nie cez cele brucho, tak musim ist k plastikovi. Takze hladam dalsie moznosti. Velmi vam , ale dakujem za info, budem hladat dalsie moznosti ako nebyt postopkana a mat aj funkcne brucho.

odpověd

Medicom VIP Medicom VIP
22.9.2008 12:16:

Dobrý den,
během operace nazvané abdominoplastika, tedy plastika přední stěny břišní je možno nejem z pohledu kosmetického zlepšit vzhled břicha, ale též během zákroku odoperovat kýlu. Více je možno těžko psát, Váš budoucí operatér Vás musí nejprve důkladně vyšetřit a pak je možno přesně rozhodnout o optimálním postupu. Tedy potěším Vás - může Vám pomoci. S pozdravem,
Prim. MUDr. Vlastimil Víšek, CSc., plastický chirurg.
Tel.: 224 056 207

odpověd

MUDr. Jiří Paděra MUDr. Jiří Paděra
19.9.2008 11:24:

Dobrý den, zda je stav břicha k operaci a s jakým výsledkem lze určit asi jen po Vašem vyšetření. Nicméně operace břicha i rozestouplé břišní svaly se provádějí. Dr.Paděra

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
18.9.2008 21:19:

Dobrý den, situaci je možno řešit pouze chirurgicky. Rozsah zákroku lze určit až po konsultaci. Podle popisu by Vám ho mohla hradit pojišťovna. Nashledanou, dr. Remeš

Vážená paní,ve Vašem případě by bylo opravdu nejlepší objednat se na konzultaci s odborníkem,při které vše podrobně proberete.S pozdravem odd.plast.chir.-LD.Tel:242 426 432.www.kosmeticka-chirurgie.cz.

odpověd

MUDr. Svatopluk Svoboda MUDr. Svatopluk Svoboda
18.9.2008 10:08:

Vážená paní,
plastika stěny břišní v převážné většině případů řeší i rozestup svalů na přední stěně břicha a samozřejmě se dá i vyřešit pupeční kýla. Bez vašeho vyšetření ale nelze dobře posoudit možnost a rozsah této operace a tak vám nezbývá, než se objednat na konzultaci. Po vyšetření vám plastický chirurg navrhne možné řešení.
Zdraví
Dr Svoboda

< Předchozí:PUPÍK PO ABDOMINOPLASTICE
tuk na vrchu brucha:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 7
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova