stáhnutí kůže do pupíku
Leona zaslal(a) v 15.7.2007 11:27:
Ještě jsem nerodila,ale po zhubnutí mám nehezký vrásnění u pupíku.Vzhledem k věku nechci abdominoplastiku.Přečetla jsem Vaší diskuzi ohledně tohoto zákroku a narazila na odstranění nakrabacené kůže v okolí pupku.Jaktože nereagovali skoro žádní lékaři?Je to tím,že tento zákrok je finančně nezajímavý?Myslím,že i mnoho žen trápí tento problém,ač je nevelký.Čistě teoreticky mohu Vás-lékaře poprosit o sdělení,proč je nerealizovatelné,stáhnout menší množství kůže v okolí pupíku ,,dovnitř,, s jizvou uvnitř?Jsem laik,ale podlé mého mínění to je přeci proveditelné?Je zde někdo,kdo toto už provedl či je schopný provést?A sjakou částkou mám počítat?Děkuji m nohokrát
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
16.7.2007 15:46:
Absence odpovědí v žádném případě není dána finanční nezajímavostí.Je to spíše tím, že možnost provedení tohoto typu operace je spíše vzácné z důvodů jak píše kolega, dále že je neprovádí všechna pracoviště a jistě i tím,že jsou dovolené.Na naší klinice tuto operaci provádíme již mnoho let,ale opravdu je velmi nutno velmi pečlivě vybrat vhodnou pacientku.Cena u nás včetně narkozy : 9.500 Kč. S pozdravem MUDR.Lucák,Ostrava
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
16.7.2007 8:07:
Pokud se odstranění nadbytečné kůže na břiše provádí z řezu pouze kolem pupku, je nutné při šití rány kůži kolem pupku nařasit (sdrhnout). Při tom vzniká na kůži kolem pupku hluboké zvrásnění, které se málokdy samo vyrovná. Jizva též často bývá hypertrofická (zbytnělá). Zákrok proto lze provádět pouze pokud se odstraňuje velice malé množství kůže. Též nelze zaručit zhojení jemnou nenápadnou jizvou. Výkon lze provádět ambulantně v místní anestezii, cena není v ceníku výkonů. Odhaduji ji na 2 až 5 tis. Kč. S pozdravem MUDr. Jan Doskočil
odpověd
16.7.2007 5:45:
Dobrý den. To není kvůli finanční stránce. Několikrát jsem tento výkon prováděl a výsledné jizvy nebyly z mého pohledu ideální. Nepreferuju ho tedy. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61