strie
Martina zaslal(a) v 14.8.2007 14:04:
Dobrý den Mám po dvou porodech a po dětech mám cele břiško zjizvené (strie) Chtěla jsem se zeptát zda se to dá operovat a kolik to ták stojí zhruba Jsem z Ostravy děkují jak mi napišete martina
Partner stránky
Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
alice
3.10.2007 21:17:
dobrý den,mam jedno dítě rodila jsem císařským řezem.Teď planujem druhého potomka a pak byh rada šla na abdominoplastiku.Ale nevim jestli není problém pord cisařským řezem.kdy po porodu se da operovat?děkuji za odpověď
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.8.2007 18:00:
Záleží o jaký rozsah a umístění strií se jedná.Bohužel, většinmu strií se odstranit nedá. Operačně lze část strií odstranit jen v tom případě, pokud máte na břiše větší množství volné kůže. Můžete se k nám dostavit na nezávaznou konzultaci ( 200 Kč ),kde vše můžeme probrat.Strie jsou kosmetický problém,který ve většině případů je neodstranitelný. S pozdravem MUDr.Lucák - klinika Ostrava Konzultaci si můžete objednat na čísle naší recepce : 596 123 854.
odpověd
15.8.2007 7:41:
Dobrý den.Váš problém lze řešit abdominoplastikou.V případě,že Vám bude vyhovat jedno z mých působišť na severní Moravě,rád Vás uvítám na konzultaci.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715