Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - váhový úbytek - Abdominoplastika (Operace břicha)

váhový úbytek

Petr zaslal(a) v 14.8.2007 13:19:   

Tento dotaz jsem měl u Ultracontour, tam není šance, tak to zkouším zde: Je mi 60 let, vážím 132, nejvíc tuku mám na břiše, kolik přibližně se dá očekávat, že touto metodou zhubnu? A je to reálné tuto operaci podstoupit a za jakou přibliž. fin.částku?

Vaše odpověd

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
15.8.2007 17:07:

Dobrý den,nejprve je vhodné pokusit se o váhový ůbytek.Objednejte se na konzultaci ohledně redukce váhy a později by bylo možné provést abdominoplastika s liposukcí. Pro objednání volejte 222 211 206,208.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
14.8.2007 14:01:

Dobrý den, při použití Ultracontouru nedochází k redukci hmotnosti. Srdečně zdravím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Abdominoplastika

Partner stránky

Klinické centrum Iscare Lighthouse

Klinické centrum Iscare Lighthouse
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova