volná kůže
Luboš zaslal(a) v 2.3.2007 10:06:
Dobrý den,mám dost velkou nadváhu/hoooodně velkou / a na přání rodiny se jí chci zbavit.Mám ale obavy,co to udělá s kůží a když bude hodně volná,jestli se dá "odstranit"?Moc děkuji za odpověď.Je mi 45 let
Partner stránky
MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.
Zákrok
Abdominoplastika (Operace břicha)Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 823 CZK
- Ceny do 52.500 CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
3.3.2007 16:35:
Dobrý den, otázka nadbytečné kůže po redukci váhy je jistě řešitelná jejím operačním odstraněním. dr. Paděra
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
2.3.2007 11:31:
Vážený Luboši, tak, jak bylo již řečeno níže, nemyslíme si, že Váš současný stav by měl řešit plastický chirurg. Navštivte odborníka dietologa, snižte v rámci Vašich možností váhu a poté konzultujte stav s plastickým chirurgem.Řešit se dá téměř vše.
odpověd
2.3.2007 11:02:
Dobry den, Vas problem pomuze vyresit abdominoplastika. Prijdte se ukazat na konzultaci a plasticky chirurg Vam vse vysvetli. Pokud byste chtel zaslat informace o operaci na email, zaslete Vasi emailovou adresu. Hezky vikend.
odpověd
2.3.2007 10:46:
Dobrý den, děkuji za dotaz. Tohle je otázka nejen pro plastického chirurga, ale i pro odborníka na metabolismus, protože tzv.Jo-Jo efekt při změnách váhy je velkým problémem.Souhlasím s dr.Šmukem. Nashledanou, MUDr. Robert Remeš, SANUS, Hr.Králové, 775 29 61 61
odpověd
2.3.2007 10:30:
Plastický chirurg běžně řeší nadbytky kůže v různých částech těla, ale Váš dotaz se mi jeví poněkud předčasný. Pokud se Vám skutečně podaří váhu podstatně snížit, čeká Vás úkol ji dlouhodobě stabilizovat. Teprve pak je vhodné se zabývat úpravou eventuálních nadbytků kůže. Přeji Vám hodně úspěchů při hubnutí Dr. Šmuk