Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zákrok - Abdominoplastika (Operace břicha)

zákrok

Dana zaslal(a) v 3.12.2007 9:22:   

Dobrý den,chci se zeptat jestli mohu podstoupit abdomiopastiku jsem po úraze dlouho jsem ležela a mám povolené svalstvo už čtyři roky se snažím a pořád žádné výsledky je mi 21 let,prosím o radu děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Tomáš Doležal MUDr. Tomáš Doležal
3.12.2007 14:30:

Vážená slečno Dano, před každým uvažovaným zákrokem je nezbytné přijít na osobní konzultaci, v rámci které budeme moci probrat veškeré detaily na základě objektivního nálezu. Budete-li mít zájem se na tuto konzultaci objednat, kontaktujte mou asistentku na tel. 608369436. Další podrobnější informace najdete na www.plastikapraha.cz . Přeji Vám hezký den. Dr.Doležal

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Libor Polák MUDr. Libor Polák
3.12.2007 12:07:

Dobrý den.Teoreticky to možné je.Vše osvětlí osobní konzultace.V případě,že Vám bude vyhovovat jedno z mých pracovišť v Brně,anebo na severní Moravě,rád Vám věnuji svůj čas.S pozdravem,MUDr.Libor Polák,607 115 715

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:zmenseni obvodu u pasu
obvod pasu:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova