Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zmenseni obvodu u pasu - Abdominoplastika (Operace břicha)

zmenseni obvodu u pasu

Milada zaslal(a) v 30.11.2007 12:31:   

Dobry den, chci se zeptat, zda ve vsech pripadech pri abdominoplastice dochadzi u pacientek k zmenseni obvodu pasu. Je toto spusobeno sesitim brisnich svalu, nebo je to ubytek pouze diki odebrane kuzi popr. tuku? Dekuji Milada

Vaše odpověd

odpověd

Aneta
1.12.2007 17:39:

Ahoj, nevím jak je to v ostatních případech , ale já jsem půl roku po a mám ještě o několik cm více na obvodě než jsem měla před plastikou . Nejsem s výsledkem vůbec spokojená a už bych na to nikdy nešla , vypadám ještě hůř než předtím.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Milada
3.12.2007 13:14:

Dekuji Aneto za odpoved. To si prva, ktera rika, ze to ma hur jako pred operaci, muzu se zeptat, jestli si mela mnoho prebytecne kuze a jestli Ti sesivali i svaly?

odpověd

Aneta
14.12.2007 18:07:

Ahoj Milado,odpovídám ti na tvůj dotaz. Kůže jsem měla přiměřeně , to nejde tak říct ,pro někoho by to bylo málo a pro někoho třeba hodně.Nejsem tlustá,měřím 17O cm a vážím 66 kg . Svaly mi sešívaly. Pokud ti můžu poradit,než půjdeš na abdominoplastiku ,nech si první udělat lipo břicha ,aby ten efekt byl lepší. Každý kdo mě viděl ,tak mi řekl že jsem zbytečně "vyhodila " 30 tis.Byla jsem to konzultovat i s jiným lékařem a taky řekl že je to nepovedené . Když jsem mluvila slékařem,který mě operoval a sdělila mu že jsem nespokojená , tak mi řekl ať si zvýším sebevědomí a nebo ať vyhledám odbornou pomoc. Nemusím ti asi říkat kam tím směřoval. Proto než půjdeš na zákrok ,dobře si vyhledej lékaře a nedej na velké reklamy v tisku apod. a radši běž na doporučení někoho kdo na tom byl.

< Předchozí:Hodím se?
zákrok:Další >

Partner stránky

MUDr. Patrik Paulis

MUDr. Patrik Paulis
Klinické centrum ISCARE Lighthouse - naše zdravotnické zařízení poskytuje pacientům vysoce odbornou péči. Nezávazné bezplatné konzultace na tel. 234 770 235.

Zákrok

Abdominoplastika (Operace břicha)Abdominoplastika (Operace břicha)
Mnoho žen i mužů trápí nadměrně velké břicho, jehož příčinou je uvolněná kůže a břišní svaly. Abdominoplastika je operace, která vás může zbavit nehezkého převislého břicha a nadměrných tukových zásob v této oblasti.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Abdominoplastika (Operace břicha):
  • Ceny od 823 CZK
  • Ceny do 52.500 CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova