Ahoj prosím o zkušenosti s accentem a jestli nekdo neví,kde na severní Moravě s tímto přístrojem pracují,a jestli je lepší na celulitidu accent nebo ultracountour
accent
(Diskuze k tématu Neinvazivní odstranění tuku a celulitidy - Accent)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
návštěvník
Počet příspěvků: 5
Ahoj Jenn, já jej objevila v Rožnově p. R. Ježíška jsem uprosila o celý balíček na ošetření stehen, už jsem objednaná tak se těším, pak dám vědět.
návštěvník
Počet příspěvků: 4
Ahojky,dík za informaci,tak mi dej pak vedet,jak jsi dopadla a můžu vedet,kolik to tam stojí?ahoj jenn.
návštěvník
Mrkni na www.salonserafin.cz. Mají tam cenově zvýhodněné balíčky, já jdu na celá stehna. Pak písnu jaké to bylo.
návštěvník
Počet příspěvků: 2
Briged
Chci se zeptat, jak tedy dopadly ty stehna v salonu salonserafin v Rožnově P/H.???
Dobrý den,Accent zaručuje viditelné a měřitelné výsledky již po prvním ošetření.Referenční pracoviště na severní Moravě www.toplaser.cz, www.laserharmony.cz, hezký den
Nimotech s.r.o.
návštěvník
Jenn, byla jsem na ošetření accentem, je to příjemné ošetření, jdu zase za tři týdny, tak teď už čekám na výsledky. Jde mi o úbytek cm, ale taky i o redukci celulitidy. Zvažuju, že si přikoupím i břicho. ahoj Briget
| Basic member |
Počet příspěvků: 86
Dobrý den,tuto metodu na odstranění celulitidy a redukci tuků mohu opravdu velice doporučit, protože má opravdu po ošetření velice dobré výsledky .Dochází zde k rozštěpení tukových buněk a ty se dostávájí do lymfatického oběhu a přirozenou cestou se odplavují ven z těla. Při zákroku je nutný zvýšený příjem tekutiny cca 3 l denně, pro efektivní a co nejrychlejší vyplavování těchto látek.U nás ve studiu máme přístroj SPA RF ,který je momentálně nejnovější verzí,je od stejného výrobce a pracuje na úplně stejném principu jako Accent.Ošetření je bezbolestné.
Srdečně Vás zveme na konzultaci.
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?