atopický ekzém a akné
Lenka zaslal(a) v 28.5.2008 13:29:
Dobrý den. Od dětství trpím atopickým ekzémem, v pubertě došlo k uklidnění, ale ted v 21 letech se mi znovu objevil a to kromě jiného i na obličeji. Bohužel zároveň s tím mám akné. Na dermatologii mi paní dr.na obličej předepsala excipial, ten je fajn, kůže není suchá, ale to akné pak!! A doporučila, abych začala užívat antikoncepci. Můžete mi prosím poradit, jaké přípravky na obličej používat, když léčba obou se vlastně vylučuje? Děkuji za odpověď.< Předchozí:atopický ekzém
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění kožních výrůstků:
- Ceny od 300,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
FACELIFTING Praha
28.5.2008 19:03:
Vážená paní, problém atopické ekzému je možné řešit předpisem bezkrtikoidních mastí, které se aplikují 1 x denně jako jsou Elidel nebo Protopic. Problém akné je řešitelný aplikací vysokovýkonné laseru, kdy dochází k výraznému ústupu projevů onemocnění. Bližší informace vám poskytne naše recepce Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob. 608 425 423, mail: lasercentrum@seznam.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek