Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - atopický ekzém a akné - Co je atopický ekzém?

atopický ekzém a akné

Lenka zaslal(a) v 28.5.2008 13:29:

Dobrý den. Od dětství trpím atopickým ekzémem, v pubertě došlo k uklidnění, ale ted v 21 letech se mi znovu objevil a to kromě jiného i na obličeji. Bohužel zároveň s tím mám akné. Na dermatologii mi paní dr.na obličej předepsala excipial, ten je fajn, kůže není suchá, ale to akné pak!! A doporučila, abych začala užívat antikoncepci. Můžete mi prosím poradit, jaké přípravky na obličej používat, když léčba obou se vlastně vylučuje? Děkuji za odpověď.
Vaše odpověd

odpověd

FACELIFTING Praha
28.5.2008 19:03:

Vážená paní, problém atopické ekzému je možné řešit předpisem bezkrtikoidních mastí, které se aplikují 1 x denně jako jsou Elidel nebo Protopic. Problém akné je řešitelný aplikací vysokovýkonné laseru, kdy dochází k výraznému ústupu projevů onemocnění. Bližší informace vám poskytne naše recepce Facelifting - lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob. 608 425 423, mail: lasercentrum@seznam.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:atopický ekzém

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 300,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova