Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - atopický ekzém - Co je atopický ekzém?

atopický ekzém

Bubeníková zaslal(a) v 21.4.2008 12:23:

Dobrý den,moje dcera trpí atopickým ekzémem.Je jí 22 let a ted se jí to dost zhoršilo,takže musela na kožní a dostala antibiotika a kortikoidy.A mě by zajímalo jaký vliv má mazání kortikoidy na organismus?Dcera si to nechce moc mazat,protože jí ,,kamarádi"tvrdí že to je svinstvo.A že se to dá vyléčit.Děkuji za odpověd.
Vaše odpověd

odpověd

tereska
27.6.2008 16:13:

dobrý den, mě je 24let a přesně před 3 lety se mi ekzém zhoršil tak, že jsem ležela v nemocnici. zkusila jsem všechno. kortikoidy z toho byly nejhorší. lze je používat jen krátkodobě, tyto léky mají spoustu negativ. zkuste se lékaře zeptat na léky jiné sice dražší, ale bez velkých vedlejších účinků. hodně mi pomohla i akupunktura a imunologie! hodně zdaru!

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,antibiotika a kortikoidy se užívají na zklidnění akutních příznaků,pak se přechází na preparáty bez kortikoidů.

odpověd

FACELIFTING Praha
21.4.2008 13:41:

Vážená paní, atopický ekzém se dá léčit i přípravky bez obsahů kortikoidů, jako je Elidel crem nebo Protopic ung. Vždy je nutná konzultace, protože u atopického ekzému je nutné dodržovat určitá opatření. Objednat ke konzultaci se můžete mailem: lasercentrum@seznam.cz nebo na naší recepci, telefon je 222 511 790.

< Předchozí:atopický ekzém
atopický ekzém a akné:Další >

Reklama

Zákrok

Laserové odstranění kožních výrůstkůLaserové odstranění kožních výrůstků
Pokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 1
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Laserové odstranění kožních výrůstků:
  • Ceny od 300,- CZK
  • Ceny do 10.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova