atopický ekzém
Bubeníková zaslal(a) v 21.4.2008 12:23:
Dobrý den,moje dcera trpí atopickým ekzémem.Je jí 22 let a ted se jí to dost zhoršilo,takže musela na kožní a dostala antibiotika a kortikoidy.A mě by zajímalo jaký vliv má mazání kortikoidy na organismus?Dcera si to nechce moc mazat,protože jí ,,kamarádi"tvrdí že to je svinstvo.A že se to dá vyléčit.Děkuji za odpověd.< Předchozí:atopický ekzém
atopický ekzém a akné:Další >
Reklama
Zákrok
Laserové odstranění kožních výrůstkůPokud vás trápí kožní výrůstky, bradavičky, xanthelasmata (tukové uloženiny kolem očí, fibromy či mateřská znaménka, můžete využít jejich odstranění vysokovýkonným laserem.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Laserové odstranění kožních výrůstků:
- Ceny od 300,- CZK
- Ceny do 10.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační

odpověd
tereska
27.6.2008 16:13:
dobrý den, mě je 24let a přesně před 3 lety se mi ekzém zhoršil tak, že jsem ležela v nemocnici. zkusila jsem všechno. kortikoidy z toho byly nejhorší. lze je používat jen krátkodobě, tyto léky mají spoustu negativ. zkuste se lékaře zeptat na léky jiné sice dražší, ale bez velkých vedlejších účinků. hodně mi pomohla i akupunktura a imunologie! hodně zdaru!
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
22.4.2008 11:06:
Dobrý den,antibiotika a kortikoidy se užívají na zklidnění akutních příznaků,pak se přechází na preparáty bez kortikoidů.
odpověd
FACELIFTING Praha
21.4.2008 13:41:
Vážená paní, atopický ekzém se dá léčit i přípravky bez obsahů kortikoidů, jako je Elidel crem nebo Protopic ung. Vždy je nutná konzultace, protože u atopického ekzému je nutné dodržovat určitá opatření. Objednat ke konzultaci se můžete mailem: lasercentrum@seznam.cz nebo na naší recepci, telefon je 222 511 790.