Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - cvičení po augmentaci - Augmentace - zvětšení poprsí implantáty

cvičení po augmentaci

Petra zaslal(a) v 6.6.2008 14:20:   

dobrý den jsem 2 měsíce a pár dní po augmentaci chtěla jsem se zeptat,jestli bych už mohla jezdit na kole, na bruslích,začít s posilováním břišních svalů a svalů na nohách...děkuji

Vaše odpověd

odpověd

MUDr.Svatopluk Svoboda
12.6.2008 8:18:

Dobrý den, mám vždycky hodně otázek na pana doktora a vždycky mi velmi rád odpoví,ale na tohle jsem zapomněla a na kontrolu mám jít až za 3 týdny tak jsem chtěla vědět jak to je...děkuji za radu Petra

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
9.6.2008 12:52:

Ano, vše můžete do první bolesti. Veškeré podrobnosti najdete na našich stránkách v sekci procedury- zvětšení prsou ( www.plastickachirurgie.com ) S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava

Ano, většinou po dvou měsících můžete prakticky všechno. Jen mi vysvětlete, proč se ptáte internetem a proč vám to při kontrole neřekl váš chirurg ??? Zdraví Dr Svoboda

odpověd

MUDr. Martin Kloud MUDr. Martin Kloud
6.6.2008 16:13:

Dobrý den, pokud nemáte žádné obtíže, tak chutě do toho. Srdečně zdravím.

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova