cvičení po augmentaci
Petra zaslal(a) v 6.6.2008 14:20:
dobrý den jsem 2 měsíce a pár dní po augmentaci chtěla jsem se zeptat,jestli bych už mohla jezdit na kole, na bruslích,začít s posilováním břišních svalů a svalů na nohách...děkuji
Partner stránky
Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.
Zákrok
Zvětšení prsou (Augmentace)Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 14.000,- CZK
- Ceny do 86.000,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
MUDr.Svatopluk Svoboda
12.6.2008 8:18:
Dobrý den, mám vždycky hodně otázek na pana doktora a vždycky mi velmi rád odpoví,ale na tohle jsem zapomněla a na kontrolu mám jít až za 3 týdny tak jsem chtěla vědět jak to je...děkuji za radu Petra
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
9.6.2008 12:52:
Ano, vše můžete do první bolesti. Veškeré podrobnosti najdete na našich stránkách v sekci procedury- zvětšení prsou ( www.plastickachirurgie.com ) S pozdravem MUDr.Lucák,Ostrava
odpověd
7.6.2008 10:54:
Ano, většinou po dvou měsících můžete prakticky všechno. Jen mi vysvětlete, proč se ptáte internetem a proč vám to při kontrole neřekl váš chirurg ??? Zdraví Dr Svoboda
odpověd
6.6.2008 16:13:
Dobrý den, pokud nemáte žádné obtíže, tak chutě do toho. Srdečně zdravím.