Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - keloidní jizvy - Augmentace - zvětšení poprsí implantáty

keloidní jizvy

Michala zaslal(a) v 15.1.2008 18:49:   

dobrý den chtěla jsem se zeptat,jestli je u mě vhodná augmentace prsů, když trpím keloidními jizvami?prodělala jsem operaci slepého střeva a jizva se mi po operaci dosti rozjela a mudr.řekl, že se nedá nic dělat, jelikož mám sklon ke keloidním jizvám...bojím se,aby se mi neobjevily i na prsou,pokud podstoupím augmentaci nebo jestli bych měla větší komplikace při hojení!a zda jsem vhodná adeptka pro tento chirurgický výkon

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. David Tomášek MUDr. David Tomášek
20.1.2008 19:18:

I když mám stejný názor jako ostatní kolegové, že se nejedná o keloidní jizvy, ale spíše "jen" hypertrofické, moc bych nedoporučoval provádět operaci z viditelných operačních přístupů. Ideální by pro Vás by přístup z podpáždí, protože tam kdyby náhodou opravdu i přez veškerou péči (tlakové masáže, laser, a pod,) jizvy vznikly tak by nebyly patrné. Z viditelných míst by se jizva už asi nikdy neodstranila. Provádím zvětšení prsů z podpáždí už 15 let a považuji ji za ideální. Jizvy jsou 3-5 cm dlouhé a přetrvává li nehezká jizva, kterou rok po operaci korigujeme a pak je méně patrná. I tak jsem těchto opravných operací moc neprováděl. Zdraví Dr. Tomášek 607990077

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Janka Točíková MUDr. Janka Točíková
16.1.2008 19:53:

Z mých zkušeností se termínem keloidní jizva plýtvá na veškeré širší jizvy mnohdy i atrofické.Při konzultaci se na to jistě přeptejte,ale přístupem dvorcem je jizvy minimální.

odpověd

MUDr.  Robert Remeš MUDr. Robert Remeš
15.1.2008 20:52:

Dobrý den. Při řezu kolem dvorce je keloidní jizva vzácností, ale vyloučena není. Podle popisu se však u Vás o keloidní jizvu po APE nejedná. Nashledanou, dr. Remeš, 775 29 61 61

pravé keloidní jizvy jsouvýjimečné, často se zaměňují s tzv. hypertrofickými jizvami, které mají podobný vzhled, nicméně se vytváří pouze za určitých okolností a tedy nikoliv vždycky a zákonitě jako jizvy keloidní, hezký den doc Dušková

< Předchozí:cena u mudr hrbatého
Menší prso:Další >

Partner stránky

Aura Medical Clinic s.r.o.

Aura Medical Clinic s.r.o.
O plnějším a krásnějším poprsí nemusíte snít, můžete ho mít! Provedení operace atestovaným plastických chirurgem, moderní vybavení, špičkové materiály, komfort a individuální přístup. Jsme zde pro Vás - Aura Medical Clinic.

Zákrok

Zvětšení prsou (Augmentace)Zvětšení prsou (Augmentace)
Prsa jsou odpradávna symbolem ženské krásy. Příliš malé poprsí bývá pro mnoho žen zdrojem výrazných psychických obtíží. Řešení jim přináší zvětšení prsou prostřednictvím plastické operace.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení prsou (Augmentace):
  • Ceny od 14.000,- CZK
  • Ceny do 86.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova