Jak vyhladit celulitidu?

(Diskuze k tématu Celulitida)

Jak vyhladit celulitidu?

Dobrý den,
chci se zeptat..
Jsem štíhlé postavy měřím 177cm a vážím asi 55kg ,ale mám celulitidu a určité nerovnosti pokožky. jakou proceduru by jste mi poradili pro vyhlazení? děkuji moc

8.2.2012 15:45

Probíhá odesílání formuláře

RE: Jak vyhladit celulitidu?

Dobrý den. Ideálně Rolletic spolu s kvalitní lymfodrenáží. V této kombinaci máme s vyhlazováním pokožky skvělé, mnohaleté zkušenosti. Zároveň bych doporučoval upravit stavovací návyky, případně i živnotní styl, se kterým je celulitida (i další kožní problémy) často spojena.

8.2.2012 16:29

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (0)

Dobrý den, děkuji za odpoveď.
Prosmylím varianty..:)

8.2.2012 18:19

Dobrý den, způsobů je více, ale vždy se jedná o zmírnění. V našem studiu (www.bb-strudio.cz) se nám osvědčila lymfodrenáž, nejprve ruční a násleně několikrát zopakovat přístrojovou. Pro podporu s úspěchem používáme termální bahno na celitu více na: http://www.bb-cosmetics.cz/cz/kosmetika/telova-kosmetika/anticelulitove-a-zpevnujici-kremy/palive-termalni-termicke-bahno-sillene-na-celulitidu.html případně pak na léto, třeba na dovolenou: http://www.bb-cosmetics.cz/cz/kosmetika/telova-kosmetika/anticelulitove-a-zpevnujici-kremy/praskaci-voda-proti-celulitide-s-kofeinem.html

8.2.2012 16:33

Děkuji za odpověd, zvážím možnosti.
Marková

8.2.2012 18:16

Dobrý den, bohužel budu upřímná, celulitidu \"vyhladit - odstranit\" nelze, celulitidu můžeme pouze korigovat, nebo zredukovat, možností je v dnešní době mnoho, včetně kvalitní životosprávy a domácí péče. Profesionální ošetření v podobě akustické rázové vlny a lymfodrenáže patří mezi velmi úspěšné metody.
S pozdravem MUDr. Simona Bedřichová
www.laseresthetic.cz

8.2.2012 21:09

Dobrý den,
děkuji za odpověd.. Co se týče lymfodrenáží.. doporučujete manuální nebo nebo přístrojovou.. je v tom veliký rozdíl?

9.2.2012 13:47

Dobrý den. V našem studiu (www.bb-studio.cz) se nám osvědčila lymfodrenáž, nejprve ruční a násleně několikrát zopakovat přístrojovou - klidně až 10x.

9.2.2012 14:09

Dobrý den, děkuji za odpověd.. doporučujete přístrojovou nebo manuální lymfodrenáž.. je v tom velký rozdíl?

9.2.2012 13:49

Dobrý den,

na naší klinice nabízíme více metod tzv. neinvazivní liposukce a ošetření celulitidy. Patří mezi ně elektrolipolýza, dále vlastníme také nejvýkonnější radiofrekvenční přístroj na celosvětovém trhu Accent XL. Obě metody jsou bezpečné a našimi klienty oblíbené, záleží na doporučení dermatoložky s ohledem na stav a rozsah výkonu.

Elektrolipolýza slouží k neinvazivní modelaci partií obličeje či těla, redukci tukové tkáně v těchto jednotlivých partiích, ke korekci nerovností podkoží, doladění nerovností například po liposukcích. Cena za jedno ošetření partie obličeje činí 1500,- Kč, partie těla stojí 3500,-Kč. Doporučujeme 6-10 ošetření, 10. ošetření je zdarma. Je možné a vhodné absolvovat i 2 ošetření v týdnu.

Accent XL je moderní přístroj, se kterým máme výborné výsledky, které dokazuje množství spokojených klientů. Toto neinvazivní ošetření působí pomocí radiofrekvenčních vln do hloubky 2cm, čímž zvyšuje metabolismus tukové tkáně a vyplavování zplodin látkové výměny do lymfatického systému a redukuje tak efektivně tukové vrstvy. Ve druhé fázi ošetření radiofrekvenční vlny působí do hloubky 6mm a prohříváním obnovují tvorbu kolagenových vláken, což má za výsledek zpevnění pokožky. Cena za ošetření činí 2900,- Kč (do 30 min – zpravidla ošetření obličeje), 5800,- Kč (30-60 min. – zpravidla ošetření partie těla). K maximalizaci efektu doporučujeme také následnou lymfodrenáž, která je na naší klinice také možná.

Dále je možné využit ošetření, které se nazývá karboxyterapie. Jedná se o aplikaci oxidu uhličitého do tkáně za účelem zlepšení metabolismu a normalizace prokrvení a používá se při celulitidě, dále k hojení ran, korekci jizev, léčbu padání vlasů, navození tvorby kolagenu v pleti. Karboxyterapie činí 900-1800 Kč za sezení, počet sezení se odvíjí od indikace lékařky, u anticelulitidního karboxyterapeutického ošetření spíše 4-10 návštěv.

Pro zvolení pro Vás nejvhodnějšího ošetření z výše uvedených je nutná vstupní konzultace s dermatoložkou, na které Vám vše vysvětlí, zhodnotí stav, zodpoví dotazy. Cena konzultace je 600,- Kč.

Na oddělení kosmetiky je možné absolvovat také manuální nebo přístrojovou lymfodrenáž a anticelulitidní zábaly, kterými podpoříte účinek některého z výše uvedených ošetření.

V případě zájmu nebo dalších dotazů jsme Vám k dispozici na uvedených kontaktech.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

8.2.2012 16:56

Dobré den,
děkuji za vyčerpávající odpověd:)bohužel mi zůstali nerovnosti po liposukci.. tudíž je lepší asi zvolit elektrolipolizu..
ještě jednou děkuji za pomoc

8.2.2012 18:11

Nerovnosli po liposukci jsou průvodním jevem tohoto výkonu. Nevěřím však, že fysikální metody, jako je elektrolipolýza, pomohou. Ocenil bych, kdybyste dala vědět jaký efekt tento výkon má. Já jako plastický chirurg tuto metodu nepoužívám a v pravdě řečeno, moc jí neveřím. Zdraví Dr. Tomášek 607990077
www.plasticka-chirurgioe-praha.cz

9.2.2012 07:44

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (1)

Dobrý den pane doktore, nezlobte se, ale jenom proto, že něco nespadá do Vašeho oboru nebo to neznáte, tak neznamená, že je to špatné nebo neúčinné. Já sama jsem před časem ošetření absolvovala a jsem spokojená.

9.2.2012 14:21

Dobrý den s celulitidou respektive s jejím řešením máme velmi dobré výsledky. Podívejte se na www.snella.cz, případně se objednejte a přijďte na bezplatnou konzultaci. Zdravím, Helena Kubartová, studio Snella

9.2.2012 10:21

Dobrý den,

doporučuji osobně navštívit lékařku a nechat si doporučit nejvhodnější z možných ošetření právě pro Vás. Naše lékařky samozřejmě znají uvedené metody, vidí u klientek konkrétní efekt a rády Vám poradí. Jak elektrolipolýzu, tak přístroj Accent naše klientky využívají a jsou spokojené. Samozřejmě každý reaguje individuálně. Pro objednání jsem Vám kdykoliv plně k dispozici, rádi Vás na naší klinice přivítáme.

S přáním hezkého dne za Kliniku GHC

Markéta Koňaříková
Senior Client Care Manager
Klinika GHC
Krakovská 8
110 00 Praha 1
Tel: 222 211 206,8
konarikova@ghc.cz
www.ghc.cz

9.2.2012 12:01

Dobrý den,celulitidu lze dobře vyhladit a vypnout pokožku radiofrekvenčním ošetřením strojem ACCENT je to velice účinný.Používám tento stroj Už 5let a celulitida u klientek se krásně vyhlazuje.Nemáme ani vysoké ceny jsme malý salónek takže i normálním lidem cenově dostupné.U nás za 4ošetření to znamená 4h zaplatíte 4000kč.Stroj je pravý a kvalitní stejně jak na klinikách.Kontakt na nás 737283369 S pozdravem Stejskalová Monika

8.2.2012 22:54

Dobrý den, jěšte zvažím.. přiznám se jsem studentka a tak se snažim najít i cenově dostupné řešení.. Děkuji Marková

9.2.2012 14:08

Já osobně se domnívám, že celulitida je fysiologickou záležitostí, která se ovšem někdy objeví více a dříve a někdy méně a později, nebo vůbec. Velikou roli hrají genetické disposice. Všechny doporučované metodiky jen napomáhají snížení tohoto stavu. Plastický chirurg se většinou touto problematikou nezabývá.
Zdraví Dr. Tomášek 607990077
www.plasticka-chirurgie-praha.cz

9.2.2012 07:11

Kvalitní  (1)    Nekvalitní  (1)

Dobrý den, já jsem po liposukci stehen,takže spíše něž-li celulitida se jedná o nerovsti po liposukci.. co by jste mi doporučil, jak to řešit? Já navíc trpím i trombózu konkrétně Laidenovou mutací.., může to být s tím spojené? Budu ráda za každou pomoc, radu,.. co např. lymfodrenáže muže to alespon napomoc? či různé zábaly? Děkuji moc

9.2.2012 08:50

Dobrý den. V každém případě, než podstoupíte jakoukoli proceduru (i tu nejbanálnější), se poraďte se svým ošetřujícím lékařem! Napomoct Vám zde popisované metody mohou, vyléčit či odtranit problém natrvalo nikoli.

9.2.2012 10:25

Děkuji moc, každopádně mě zabal(bahno) , na který jste mi poslala odkaz , velmi zaujal, promyslím to. Bohužel mám šílenou kůži , možná je to se sníženým imunitním systémem.. ale byla po liposukci mi zůstali jizvy, kriolipolýza popálila kůži a mám tam tmavý flek. tak se přiznám ,že experimentovat se už bojím. děkuji

9.2.2012 13:57

Dobrý den Sandro ráda bych Vás pozvala na bezplatnou, nezávaznou konzultaci do našeho studia, protože si myslím, že jsme schopni Vám pomoci. Zkušenosti za dobu 6 let jsou dobré a zajímavé. Podívejte se na www.snella.cz. Případné dotazy Vám zodpovím na 602 363838. Zdravím ing. Helena Kubartová, studio Snella

9.2.2012 10:40

Dobrý den, děkuji za odpověd.. přiznám se že koukám i na cenovou relaci,jelikož jsem studentka. děkuji

9.2.2012 14:18

Dobrý den.
Doporučila bych detoxikovat, upravit stravovací návyky, hodně pít. V našem studiu máme přístroj Slim up ultra a další 3 přístroje, kde velmi úspěšně vyhlazujeme celulitídu. Je to komplex procedur. Více info na www.hubnuti-kosmetika.cz

9.2.2012 09:29

Dobrý den,
Rozumím že to ovlivňuje více faktoru.. děkuji za odpověd.. ještě promyslím jakou variantu zvolit. jelikož moje tělo špatně přijímá procedury. prozatím děkuji moc

9.2.2012 14:27

Dobry den ..četla sem s čím se chcete vyrovnat,pokud jste po liposukci určitě bych volila serii nekolika manualních lymfatickych masaží.Nedokáži říct kolik to posuzuji podle stavu klientky až na místě.Pokud mate zajem o bezplatnou konzultaci obratte se na mne na tel 734465927. Nada

9.2.2012 13:20

Dobrý den,
provádíte je mimo prahu nebo v praze? Děkuji Marková

9.2.2012 13:27

Jsem v Praze..ozvěte se mi Nada

9.2.2012 15:40

Dobrý den,
doporučuji ošetření pomocí přístroje Spa shape - tj.neinvazivní lipolýza v dané oblasti na naší klinice. Máme velmi uspokojivé výsledky.
Nejprve je však nutná konzultace s lékařem, ke které se můžete objednat na tel.č. 224 423 151.
Těšíme se na Vaši návštěvu,
MUDr. Kubátová

9.2.2012 14:24

Ahoj holka, po chirurgucké liposukci to má každá
urtžené podkoží se nikdy nechytne přesně
Kamoška mě dotahla na Vinohrady do Fitmediky mají tři kombinace
a hned jak vstaneš vidíš výsledek a cena.. budeš koukat Anďa Čau

10.2.2012 21:04

Kvalitní  (0)    Nekvalitní  (2)

Ahoj, juknu hned na to.. kolikrát si to musela podstoupit, tu proceduru.. stačilo jen jednou? Děkuju moc:)

11.2.2012 14:30

Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?