Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli někdo neprovádí zvětšení prsou v Praze na splátky.Moc bych si přála zvětšit prsa ale hned tak najednou nedám dohromady 60tis.Děkuji Soňa
Zvětšení prsou na splátky
(Diskuze k tématu Cena zvětšení prsou)
návštěvník
Probíhá odesílání formuláře
Dobrý den,
na naší klinice je samozřejmostí splátkový prodej. Zákrok si můžete zakoupit na úvěr přes Home Credit. Vše Vám vyřídíme na recepci kliniky, stačí předložit dva doklady.
Krásný den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
návštěvník
Počet příspěvků: 3
Dobrý den paní Janáková tak to já se hned za vámi rozjedu pokud mi stačí pouze dva doklady.Nepotřebuji třeba nějaké potrvzení atd?Děkuji za info.Zanechte mi prosím tel na koho se můžu obrátit.A to bude úvěr vyřízen hned na místě a já se o nic starat nebudu muset?
Dobrý den,
na naší klinice můžete zákrok zakoupit na splátky přes Home Credit. Úvěr Vám vyřídíme přímo na naší recepci, stačí předložit jen dva doklady. Nemusíte mít ručitele ani potvrzení příjmu.
Konzultaci lze sjednat na tel.: 224 056 207.
Hezký den,
S pozdravem,
Ing. Monika Janáková
Marketingová managerka Medicom VIP
návštěvník
Počet příspěvků: 1
co to stoji a akolko bi sem preplatila
| Premium member |
Počet příspěvků: 165
Dobrý den!
Cena za zvětšovací operaci prsou se na naší klinice pohybuje od 51 - 56 tis. Kč.cená závisí na typu implantátů.
Operaci je možno provést na splátky s tím,že polovinu celkové částky uhradíte v den operace a zbylou polovinu doplatíte bezúročně ve třech měsíčních splátkách.
V případě zájmu nás kontaktujte na čísle 731 613 381.
S pozdravem Smrčková - Klinika LLC Ostrava
návštěvník
Počet příspěvků: 1
Promiň, ale vybírat si operatéra podle toho, kde ti telefonem vyřídí půjčku...??? To si ji nemůžeš někde vyřídit sama a operatéra si vybrat? Zjisti si taky, jaké kde mají v čekárně kafe :(
Komerční sdělení: Rozhodli jste se pro plastickou operaci? Chcete, aby vzhled jizvy byl co nejlepší? Chcete urychlit vstřebávání otoků a krevních podlitin po operaci a podpořit nekomplikované hojení?