akne
y33 zaslal(a) v 7.8.2008 14:56:
Dobrý den , chtěl bych se zeptat jestli bych se chemickým peelingem zbavil akné nebo bych musel jit na léčbu laserem a jestli se chemický peeling provádí v každé nemocnici nebo ne. děkuji< Předchozí:pigmentová skrvna
Reklama
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Chemický peeling:
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
27.8.2008 8:49:
Dobrý den,chemický peeling se neprovádí v každé nemocnici,chemický peeling je pouze doplňující léčbou.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
danca
23.8.2008 14:53:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodné jít na chemický peeling ke kosmetičce bez doporučení kožního lékaře. Kožního lékaře navštěvuji již 5 let, vystřídala jsem 4 kožní a nejsem spokojená. Kosmetička mi nabídla chemický peeling, ale byla jsem u ní poprvé v životě, nevím jestli se jí mám svěřit, když neví, čím sem byla léčena u kožního lékaře, jaká je má pleť atd. Děkuji
odpověd
8.8.2008 16:04:
Dobrý den. Jistě je nejrozumnější zprvu navštívit kožního lékaře, se kterým můžte probrat možnost chemického peelingu jako doplněk léčby. Na naší klinice poskytujeme ošetření chemickými peelingy firem Renophase a Neostrata. Mějte se hezky. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz
odpověd
8.8.2008 11:21:
Dobrý den,
zda je ve Vašem případě vhodnější léčba pomocí chemického peelingu či laseru je nutno zvážit až při osobní konzultaci,často se obě metody kombinují. Vstupní konzultace na našem pracovišti stojí 400 Kč. Oba typy zákroku provádíme. S pozdravem MUDr. Lenka Faltová,www.lcandel.cz
odpověd
8.8.2008 8:25:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci na dermatologii. Na konzultaci bude moci lékařka doporučit nejvhodnější léčbu akné. Chemický peeling u nás provádíme. Cena vstupní konzultace je 600,- Kč. Na konzultaci se můžete objednat na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vaši návštěvu. S přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
odpověd
7.8.2008 17:28:
Dobrý den,chemický peeling a léčba laserem je individuální doplňující léčba akné.Nejlépe je když navštívíte odborného lékaře dermatologa.