Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - AKNE - Chemický peeling

AKNE

rosa zaslal(a) v 2.5.2007 22:15:   

děkuji za odpovědi..jsem z menšího města,máme zde kožní lékařku,která mi předepisuje pletovou vodu a zineryt.Ale přeci musí být nějaké řešení,aby člověk zjistil a mohl se léčit také vnitřně.Ne jenom vody a krémy.Určitě je to problém vnitřní,ale na ten mi nedokáže má kožní lékařka odpovědět.Jsem ve věku,kdy už není moc běžné trpět aknem jako já.

Vaše odpověd

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
3.5.2007 16:36:

Naše klinika se léčbě akné věnuje, podrobnější informace ohledeně léčby a používaných přístrojů (laserů, nebo fotodynamické terapie) najdete na našich www.laseresthetic.cz, nevýhodou pro mimopražské klienty je dojíždění, léčba probíhá 2-3x týdně.

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
3.5.2007 12:45:

Přeji dobrý den, na našem pracovišti se léčbě ani vyšetřování příčin akne či jiných kožních nemocí nevěnujeme. Chemický peeling, který na našem pracovišti provádíme, je určený pouze ke zjemění drobných jizviček po akne či zmenšení velikosti pórů. MYCLINIC prague

Dobrý den,nejlépe by bylo kdybyste se dostavila na konzultaci a to buď do mé ordinace anebo k jinému odbornému lékaři dermatologovi u kterého je jistota,že se Vašemu problému tedy léčbě akné bude věnovat tak,aby došlo k vyléčení případně k jeho výrazné redukci.Léčba akné bývá dlouhodobá,v mnoha případech soustavná,a musí být kontinuální.Velmi důležité je celkové vyšetření pacienta.A poté teprve lze rozhodnout o vhodné léčbě a to jak domácí,tak zevní a celkové.

< Předchozí:akne v 35letech
čarvenání:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova