Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Chemické peelingy - Chemický peeling

Chemické peelingy

evahjk zaslal(a) v 20.9.2008 16:58:   

Dobrý den, tak mám za sebou druhou kůru chemického peelingu u mé kožní lékařky.Mimo začervenání asi den, však na pleti nepozoruji žádnou změnu..Ani podruhé..Neumíte mi prosím poradit, všude píší chemický peeling, ale my vlastně nevíme jaká koncentrace či jaký druh - firma, složení atd..Mám mastnější plet s rozšířenými pory.V jakém složení a s jakými přestávkami se může chem.peeling podstupovat.děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Nikola
15.10.2008 20:21:

Dobrý den,
minulý týden jsem podstoupila první chemický peeling u své kožní lékařky a v léčbě bych dále chtěla pokračovat,ale naskytla se mi možnost za měsíc jet k moři na dovolenou. Musím léčbu přerušit nebo i při léčbě mohu k moři a na sluníčko? Děkuji moc za radu

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
23.9.2008 16:05:

Dobrý den,
druh chemického peelingu i jeho koncentraci určuje odborný lékař na základě klinického vyšetření. Na naší klinice provádíme chemický peeling Renophase a Neostrata, oba typy peelingu obsahují ovocnou kyselinu glykolovou. V případě volby peelingu Renophase doporučujeme minimálně 5 ošetření v týdenních intervalech, v případě volby Neostraty doporučujeme 3-5 ošetření s odstupem 1 měsíce. Tyto kúry lze pro lepší efekt několikrát ročně opakovat. S pozdravem MYCLINIC prague, T (+420) 296 827 530, www. myclinic.cz

Muzete nas prosim kontaktovat pro doplneni dalsich informaci? Kontakt naleznete na www.salonfrancelaure.cz. MUDr. Michal Sičák

< Předchozí:dobře provedeny peeling ?
chemický peeling:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 4
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova