Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - chemicky peeling ci botox? - Chemický peeling

chemicky peeling ci botox?

Tereza zaslal(a) v 1.2.2008 13:02:   

Dobry den,je mi 30 let a zacinaji se mi delat prvni vrasky v oblasti oci a vrasky mimicke.Jinak mam plet bez problemu,bez akne a flicku.Chci se zeptat,co byste mi doporucili,zda chemicky peeling ci neco jineho?Predem dekuji za odpoved.

Vaše odpověd

odpověd

lena259@seznam.cz
15.2.2008 18:58:

dobry den, chci jit na botox. kolik stoji prosim Vas? hned bych se objednala....

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, terezo, může být i kombinace obou metod. Nejprve Vás však musíme osobně vidět. V případě zájmu volejte 603436969 nebo 284840002. Se srdečným pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská, lékařka Pražského dermatologického centra

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
4.2.2008 12:16:

Dobrý den, na naší klinice provádíme obě tyto metody, někdy je vhodná i kombinace obou, záleží opravdu na vzhledu pleti.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s dermatoložkou, cena je 600,-Kč, zde se domluvíte na nejvhodnějším postupu.Aplikace 1 dávky u nás stojí 4.400,-Kč, chemický peeling 900,-Kč/sezení.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová.

MIlá terezo,záleží co Vám Vadí,zdali njsou to mimické vrásky,je lepší bolulotoxin , zdali chcete zlepšit kvalitu plati ta chem. pelling.Mám velmi dobré zkušenosti v kombinaci obou metod.Zdraví dr vraspírová

Dobry den! Pro dlouhodobější a zásadnější efekt vám doporučuji podstoupit zákrok chemickým peelingem spol. Lab. Renophase, nejlépe Biopeel 30 ev. Reprogamační. Jde o jediněčné peelingy, které se aplikují do okolí očí (až k řasám) a okolí úst (až ke rtům). Efekt je oproti botulotoxinu přírodnější ale hlavně dlouhodobější.

Dobrý den,na mimické vrásky je možno použít injekční aplikaci botulotoxinu,je možno použít lasery.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
1.2.2008 13:58:

Dobrý den Terezo, mimické vrásky kolem očí, mezi obočím, vrásky na čele i příliš výrazná, mimicky hodně pracující brada, lze velice jednoduše a elegantně ošetřit botoxem. Zákrok je velice rychlý, prakticky bezbolestný. Vše po osobní konzultaci. Chemický peeling je samozřejmě možné zvolit jako doplněk botulotoxinu k perfektnímu výsledku. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz

< Předchozí:chemický peeling

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova