chemicky peeling ci botox?
Tereza zaslal(a) v 1.2.2008 13:02:
Dobry den,je mi 30 let a zacinaji se mi delat prvni vrasky v oblasti oci a vrasky mimicke.Jinak mam plet bez problemu,bez akne a flicku.Chci se zeptat,co byste mi doporucili,zda chemicky peeling ci neco jineho?Predem dekuji za odpoved.
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
lena259@seznam.cz
15.2.2008 18:58:
dobry den, chci jit na botox. kolik stoji prosim Vas? hned bych se objednala....
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.2.2008 13:38:
Dobrý den, terezo, může být i kombinace obou metod. Nejprve Vás však musíme osobně vidět. V případě zájmu volejte 603436969 nebo 284840002. Se srdečným pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská, lékařka Pražského dermatologického centra
odpověd
4.2.2008 12:16:
Dobrý den, na naší klinice provádíme obě tyto metody, někdy je vhodná i kombinace obou, záleží opravdu na vzhledu pleti.Ráda bych Vás pozvala na osobní konzultaci s dermatoložkou, cena je 600,-Kč, zde se domluvíte na nejvhodnějším postupu.Aplikace 1 dávky u nás stojí 4.400,-Kč, chemický peeling 900,-Kč/sezení.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová.
odpověd
4.2.2008 1:22:
MIlá terezo,záleží co Vám Vadí,zdali njsou to mimické vrásky,je lepší bolulotoxin , zdali chcete zlepšit kvalitu plati ta chem. pelling.Mám velmi dobré zkušenosti v kombinaci obou metod.Zdraví dr vraspírová
odpověd
1.2.2008 20:40:
Dobry den! Pro dlouhodobější a zásadnější efekt vám doporučuji podstoupit zákrok chemickým peelingem spol. Lab. Renophase, nejlépe Biopeel 30 ev. Reprogamační. Jde o jediněčné peelingy, které se aplikují do okolí očí (až k řasám) a okolí úst (až ke rtům). Efekt je oproti botulotoxinu přírodnější ale hlavně dlouhodobější.
odpověd
1.2.2008 14:28:
Dobrý den,na mimické vrásky je možno použít injekční aplikaci botulotoxinu,je možno použít lasery.
odpověd
1.2.2008 13:58:
Dobrý den Terezo, mimické vrásky kolem očí, mezi obočím, vrásky na čele i příliš výrazná, mimicky hodně pracující brada, lze velice jednoduše a elegantně ošetřit botoxem. Zákrok je velice rychlý, prakticky bezbolestný. Vše po osobní konzultaci. Chemický peeling je samozřejmě možné zvolit jako doplněk botulotoxinu k perfektnímu výsledku. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz