Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - chemický peeling - Chemický peeling

chemický peeling

klára zaslal(a) v 26.11.2007 13:43:   

Dobrý den, mám pigmentové skvrny, které se mi objevily v těhotenství. Byla jsem zatím na 4 kůrách chemického peelingu a zatím bez účinku. Laser prý pro odstranění mého typu pigmentace není vhodný neboť jde o povrchvou pigmentaci . Jak se mám skvrn zbavit , když laser je nevhodný a peeling nezabírá ????

Vaše odpověd

Milá Kláro,můžete ještě zkusit v kombinaci s chem peelingem bělící krémy.Zdraví dr vraspírová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
27.11.2007 14:26:

Dobrý den, v MYCLINIC prague úspěšně používáme k zesvětlení pigmentových skvrn chemický peeling. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz

nabizime nejnovejsi IPL s integrovanym chlazenim, idealni pro Vase pigmentace 721 283 208

Dobrý den,zda je laser vhodný je možno určit až vyšetřením.Obecně laser je účinější k odstraňování pigmentoých skvrn než peeling.

< Předchozí:Laser a peeling
chemicky peeling:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova