Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Chemický peeling - Chemický peeling

Chemický peeling

Lucie zaslal(a) v 26.1.2008 12:31:   

Dobrý den, je mi 27 let. Na zádech, hrudníku a na čele se mi stále dělá akné a zůstávají mi i hnědé flíčky. Přemýšlím o chem. peelingu (asi Renopeel). Myslíte že je pro mě vhodný (vím, že je potřeba osobní konzultace). Jsem z Mladé Boleslavi, můžete mi prodím poradit nějakou kliniku, kde bych se mohla objednat a sdělit mi přibližné ceny a kolik je potřeba podstoupit aplikací? Moc děkuji Lucka

Vaše odpověd

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
29.1.2008 9:32:

Dobrý den, na MYCLINIC používáme také s velmi hezkými výsledky peelingovou řadu od Renophase, ve Vašem případě keratoregulační peeling. Jistě je vhodná osobní konsultace s dermatologem a dle toho i rozsah a počet ošetření. Mějte se hezky, MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
28.1.2008 11:21:

Dobrý den, na naší klinice používáme od f. Renophase, ráda bych vám nabídla osobní konzultaci s dermatoložkou, cena je 600,-Kč, cena za aplikaci je 900,-Kč, obvykle provádí cca 5 sezení, v rozmezí 1 týdne.Samozřejmě více se dozvíte po konzultaci s dermatoložkou.Pro objednání nás kontaktujte na tel. čísle 222 211 206-208.S přáním hezkého dne Věra Šobrová.

odpověd

MUDr. Michal Sičák
26.1.2008 12:57:

Dobrý den! Jak sama správně uvádíte, pro řešení vášho problému je nutná osobní konzultace. Peeling spol.Lab. Renophase (Keartoregulacni peeling ze skupiny Renopeel)ze je opravdu jedinečný, s kterým máme vynikající výsledky. Kolik je vhodných aplikací závisí na rozsahu "postižení". Někdy stačí 5 zákroků, jindy 12-15! Ceny jednotlivých aplikací jsou na různých klinikách různé. Zkuste se podívat na www.salonfrancelaure.cz.

< Předchozí:chem.peeling
chemický peeling:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova