Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - chemický peeling - Chemický peeling

chemický peeling

Sofie zaslal(a) v 30.1.2008 12:01:   

Dobrý den, je mi 26 let, vždy jsem měla ukázkovou pleť, ale po vysazení antikoncepce došlo k opravdu velkému zhoršení- Brala jsem antibiotika minocyklin, doxybene a zevně zynerit, eclaran. V tuto chvíli mám akné zaléčené ale zbyly mi na tvářích nehezké fleky. Uvažuji o chemickým peelingu a chi se zeptat zda je možné jít rovnou nazákrok či musím doma předtím pokožku připravit speciálními přípravky- moje kožní tvrdí že to není nutné ale dočetla jsem se že je to lepší. také jak dloho před zákrokem mám přestat používat zynerit a aclaean?? Velice ďekuji za odpověď

Vaše odpověd

Milá Sofie , na naší klinice preferujeme 14 denní přípravu před chem . peelingem .Zdraví dr vraspírová

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den, Sofie, Příprava pleti před chemickým peeligem zvyšuje jeho efekt. Stačí začít 14 dní před zákrokem. V případě zájmu volejte 603436969 nebo 284840002. Se srdečným pozdravem, MUDr. Andrea Pliščinská, lékařka Pražského dermatologického centra

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:Chemický peeling
chemicky peeling ci botox?:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova