Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Chemický peeling - Chemický peeling

Chemický peeling

Petra zaslal(a) v 13.3.2008 18:17:

Dobrý den,před rokem jsem byla na chemic.peelingu DEPIGMENTANT od firmy Renophase.Kosmetička /zdravotní sestra/ paní Balíková ze Sedlčan mi způsobila popáleniny 2stupně.Kožní mě léčila antibiotiky,mastičky na jizvy.Naštěstí jsem nepřišla o oko.Pletˇuž mám narušenou a celoživotně musím používat drahé krémy s vysokým UV a vyhýbat slunci.Prosím o radu zda by šla pletˇještě dát do pořádku?Děkuji!
Vaše odpověd

Dobrý den! Bez vyšetření vaši pleti je velice těžké říct, co je vhodné udělat, aby se vaše pleť zlepšila. Z vaší otázky není ani jasné, co znamená, že vaše pleť je narušená. K vaši otázce chci jenom připomenout, že chemický peeling Depigmentant je určený na pleť s pigmentovými skvrnami. V případě, že klienti mají tyto skvrny, tak je zásadní věcí, že musí používat solární ochranu s vyšším ochranným faktorem nezávisle na jakémkoliv zásahu, tzn. i na peelingu. Popisujete, že jste nepřišla naštěstí o oko! To vám kosmetička aplikovala peeling do oka? Pokud ano, nejde v tomto případě o kvalitu peelingu, ale o způsob provedení peelingu vaší kosmetičkou a v případě, že došlo k trvalým následkům můžete žádat od kosmetičky náhradu za poškození zdraví. Pokud ale provedení bylo odborné a reakce byla "přemrštěná" i v oblasti oka, tak s velkou pravděpodobností nešlo o "popáleninu", ale o alergickou reakci. Pokud tomu tak bylo (co již dnes můžeme těžko posoudit), tak pravděpodobně jste alergická na některou z chemických látek obsažených v peelingu a tento peeling nesmíte již víckrát podstoupit. V případě, že alergie není před peelingem známá, tak následnou reakci předem nedokáže odhadnout ani lékař, ale může odborně zasáhnout, což se jak popisujete i stalo. MUDr. Michal Sičák

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
13.3.2008 21:53:

Dobrý den, chemický peeling typu Renophase ( i jiné od 20% účinné látky výše) nepatří do rukou kosmetičky ani zdravotní sestry bez odborného dohledu dermatologa. Bez vyšetření Vaší pokožky nejsem schopna se k pproblému vyjádřit. MUDr.Simona Bedřichová

odpověd

Denife
13.3.2008 21:48:

Bohužel Vaše pleť už se příliš nevylepší.Nechť jste ale Vy varovným příkladem toho,že chemické peelingy provádějí kosmetičky a zdravotní sestry.V K.Varech takových případů i se zjizvením máme celou řadu.Lidé jdou bohužel často za lepší cenou a ne za kvalitou.Otázkou však je,jakým způsobem se kosmetičkám dostane do rukou silnější peeling než 20%? Odpovědnost za to nesou firmy,které za účelem většího zisku dávají kosmetičkám do ruky 50-70 % kyseliny.Ptám se proč?Samozřejmé je,že i lékař udělá v tomto ohledu chybu,ale okamžitě zareaguje a nasadí antibiotika či kortikoidy a ke zjizvení nedojde.Bohužel jste se Petro stala jednou z mnoha obětí přechytralých kosmetiček.Nechť mi prosím kvalitní a soudné kosmetičky prominou. Denife

< Předchozí:Jaro nebo podzim?
Chemický peeling:Další >

Reklama

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova