Dobrý den, rozhodla jsem se pro chemický peeling. Vzhledem k přetrvávajícím problémům s pletí, jako je akné,rozšířené pory, pigmentové skvrny a celkový nehezký vzhled pleti v oblasti obličeje. Zároveň mám, ale místa které mám suché až šupinaté. Nemám žádné zkušenosti, objednala jsem se na zákrok přibližně za 14dní. Zajímalo by mne zda je nutné před peelingem používat speciální přípravky či krémy, aby se zvětšil účinek peelingu. A jaký je postup, objednala jsem se bez větších problémů a vyplynujo mi, že zákrok se udělá hned ten den co jsem objednaná. Nevím zda je pro mě peeling vůbec vhodný. Je obvyklá konzultace, nebo se jedná o tak normální úkon, že je vhodný pro všechny typy pleti.
Chemický peeling
visitor
Dobrý den, vím, že naše odpověď má trochu zpoždění, ale i tak Vám chceme nabídnout ošetření přístrojem Dermolissage, který je nejnovější metodou pro čištění pleti, léčbu akné, rosacea, hyperpigmentace, hydratace pleti atd. Tento přístroj řeší všechny Vaše problémy .Při ošetření dochází k tzv.vlhké dermabrazi, exfoliaci mrtvých vrstev a zároveň k infůzí léčivých roztoku do pokožky, dle typu ošetření.Pleť je dokonale vyčištěna a vyhlazena.
Více na našich www stránkách. Objednávky a konzultace tel: 604 30 30 54
Dobrý den, chemických peelingů je několik typů, volí se podle toho, co chceme korigovat. Velmi často se k peelingu používají ovocné kyseliny. Působí poměrně povrchově, rizika zákroku jsou nízká a efekt na nerovnosti pleti, póry, pigmentace nebo mírnou akné je velmi dobrý. Peeling je většinou nutné několikrát opakovat. Léto není k provedení peelingů zcela ideální, po výkonu je potřeba ochrana před sluncem, proto je jednodušší absolvovat toto ošetření na podzim a v zimě. Nicméně u povrchových peelingů není při dodržení omezení opalování léto překážkou. Určitě doporučuji konzultaci k výběru nejvhodnějšího typu peelingu. S pozdravem MUDr. Michaela Havlíčková, Aura medical clinic, T: 222582002, 731152052
Dobrý den, ve slunečných měsících provádíme chemický peeling od firmy Renophase. Přípravné krémy nejsou potřeba. Před zákrokem vždy probíhá konzultace s lékařem, kde Vám bude vše náležitě vysvětleno a budou zodpovězeny Vaše otázky. Zákrok lze provést v den konzultace. S pozdravem MYCLINIC Prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz
Zákrok
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku. více »
VELKÁ SOUTĚŽ BABÍHO LÉTA "PERFEKTNÍ PRSA V PERFECT CLINIC"
Od 30.8. do 19.9.2010 můžete vyhrát all-inclusive operaci zvětšení prsou kvalitními silikonovými implantáty Natrelle na renomované klinice Perfect Clinic!
![]() |
Jazyková varianta

Tisknout
K oblíbeným