Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - daniela 17.12.2006 16:31 - Chemický peeling

Diskuze

daniela zaslal(a) v 17.12.2006 16:31:   

Dobrý den, slyšela jsem o peelingu Renopeel, prý je to francouzská novinka. Uvažuji o vchem. peelingu, mám probémy s rozšířenými póry a mírnou formou akné, ale zároveň mám citlivou pleť a z klasického chem peelingu mám obavy. Ráda bych věděla,jak se od tohoto peelingu liší Renopeel a zda je vhodný i pro citlivou pleť.

Vaše odpověd

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
18.12.2006 18:02:

Dobrý den, máme s peelingem Renopeel velmi dobré zkušenosti. Kůže nebývá po zákroku tolik podrážděná a výsledek je pěkný, hlavně po peelingu na akné. Doporučujeme 5 ošetření s odstupem 1-2 týdny. Máte-li zájem o ošetření u nás, můžete se objednat na konzultaci na T:(+420) 296 827 530 nebo info@myclinic.cz. S pozdravem MUDr.Lucie Jurtinová

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
18.12.2006 14:22:

Dobrý den, Renopeel je skutečně novinka mezi peelingy.Ošetření je v porovnání s ostatními šetrné a použití na citlivou pleť je možné.Dokonce složení je speciální právě pro pleť s akné.Ošetření vždy předchází vstupní konzultace u dermatologa.

Nahlásit nevhodný příspěvek

CHEM.PEELING:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova