Diskuze
daniela zaslal(a) v 17.12.2006 16:31:
Dobrý den, slyšela jsem o peelingu Renopeel, prý je to francouzská novinka. Uvažuji o vchem. peelingu, mám probémy s rozšířenými póry a mírnou formou akné, ale zároveň mám citlivou pleť a z klasického chem peelingu mám obavy. Ráda bych věděla,jak se od tohoto peelingu liší Renopeel a zda je vhodný i pro citlivou pleť.
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
18.12.2006 18:02:
Dobrý den, máme s peelingem Renopeel velmi dobré zkušenosti. Kůže nebývá po zákroku tolik podrážděná a výsledek je pěkný, hlavně po peelingu na akné. Doporučujeme 5 ošetření s odstupem 1-2 týdny. Máte-li zájem o ošetření u nás, můžete se objednat na konzultaci na T:(+420) 296 827 530 nebo info@myclinic.cz. S pozdravem MUDr.Lucie Jurtinová
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
18.12.2006 14:22:
Dobrý den, Renopeel je skutečně novinka mezi peelingy.Ošetření je v porovnání s ostatními šetrné a použití na citlivou pleť je možné.Dokonce složení je speciální právě pro pleť s akné.Ošetření vždy předchází vstupní konzultace u dermatologa.
Nahlásit nevhodný příspěvek