Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Dobra.M 7.10.2006 15:25 - Chemický peeling

Diskuze

Dobra.M zaslal(a) v 7.10.2006 15:25:   

Dobry den,mam problem s porovitou pleti,mirnymi vrfaskami na cele,obcasnym aknem,mam smisenou plet a pozoruji,ze mi rok od roku pribyvaji pihy.Je mi 26 a chtela bych se optat,zda by na tyto problemy pomohl chemicky peeling?

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Otakar Lucák MUDr. Otakar Lucák
9.10.2006 15:58:

MUDr.Lucák - dostal jsem Vaš dotaz týkající se rošířených porů, pih a vrásek u smíšené pleti. Odpověď : ano, léčba pomocí ovocných kyselin a chemického peelingu je pro Vás určitě vhodná. Máme s ní na naší klinice velmi dobré zkušenosti a dobré výsledky. Existuje větší řada možností chemického peelingu. Velmi rychlý a přitom bezpečný je Easy TCA peeling. Jedná se o tři sezení vždy s odstupem jednoho týdne. Není nutná žádná předchozí příprava a i zarudnutí po zákroku a přeloupávání pleti je v únosné míře tak, že se dá chodit do práce a mezi lidi. Podmínkou je ale zákrok provádět v podzimních a zimních měsících aby nemohlo přílišným sluněním dojít v nové kůžičce k nežádoucím pigmentacím. Celá kůra na naší klinice stojí 4.500 Kč a je vhodná i pro lehké stupně ještě aktivního akne. Bližší dotazy na 59 612 38 54 v prac. hodiny. Naše stránky : www.plastickachirurgie.com Zdravím Vás MUDr.Lucák

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobry den. Pravdepodobne by pro Vas bylo vhgodnejsi osetreni svetlem IPL, ktere je zcela bez bolestne a pomohlo by Vam vyresit jak problem s pihami tak i s akne. Pokud byste mela zajem o setreni u nas, kontaktujte nas na tel. cisle. 604 243 249.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova