dotaz
Aneta zaslal(a) v 4.2.2008 18:08:
Dobry den, chci se zeptat zda je pro mne vhodny chemicky peeling kdyz mi zustaly cervene fleky po akne, ale zaroven se mi akne jeste v male mire tvori- priklad:2 až 3 zánětvé pupínky na obličeji. Není riziko roznesení? Mohou červené flíčky po peelingu zmizet či zesvětlat? děkuji za odpověď. Aneta
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
5.2.2008 11:56:
Dobrý den, ve Vašem případě by bylo vhodné aplikovat peeling značky Renophase s keratoregulačními účinky i při klinických projevech akné. Obvykle provádíme 5 ošetření v týdenních rozestupech. Mějte se hezky, MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
4.2.2008 20:52:
Dobrý den Aneto, na naší klinice Vám můžeme nabídnout ošetření laserovou metodou IPL.Po ošetření se jizvičky vyhladí a zmizí začervenání. Není vhodné laser aplikovat na místa která jsou v zánětu, ale není prolém se jim vyhnout a věnovat se jim v příštím sezení. Ta sezení by jste měla mít 4x a pak dle potřeby či Vaší spokojenosti.Ošetření je nebolestivé a trvá zhruba 45minut. S těmito problémy jako máte vy máme výborné zkušenosti. Pokud by jste měla zájem můžete se podívat na www.myipl.cz či napsat jakýkoliv dotaz na smartlipoteam@seznam.cz nebo zavolat na tel. 721 283 208. Za Aspen Aesthetic clinics Praha Vinohrady s pozdravem Iva Jíchová.
odpověd
4.2.2008 18:46:
Dobry den, chemicky peeling Vam muze pomoct zvladat veskere projevy spojene s akne. Pouze jizvicky, ktere nekdy zustavaji po tezke forme akne, nelze pomoci chemickeho peelingu odstranit. Vyborne vysledky dosahujeme pouzitim keratoregulačního chemickeho peelingu od firmy Laboratoires Renophase, ktery je urcen primo k osetreni akne.