Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - LÉTO?? - Chemický peeling

LÉTO??

EVA zaslal(a) v 24.4.2007 22:33:   

JE MOŽNO APLIKOVAT CHEM.PEELING I V LÉTĚ??JAK MÁM OŠETŘOVAT ROZŠÍŘENÉ PORY V LÉTĚ,ABY SE MI ZATAHOVALY?PRÁVĚ V LÉTĚ SE MI HODNĚ MASTÍ PLET..A ZHORŠUJE SE MI.DĚKUJI

Vaše odpověd

odpověd

MUDr .Vladěna Fifková MUDr .Vladěna Fifková
26.4.2007 16:06:

Dobrý den, povrchový peeling v obličeji se může provádět i v létě s tím, že používáte přes den fotoprotekci (krém s vyšším ochranným faktorem) a cíleně se neopalujete. V létě můžete také využít neinvazívní mesoterapii. Tato metoda nezávisí na ročním období, výborně hydratuje a zlepšuje celkový stav pleti.

Nahlásit nevhodný příspěvek

chem. peeling se v létě zpravidla neprovádí, ale i v létě můžete pokračovat v aplikaci přípravků s ovocnými kyselinami na noc, jako kdybyste se "připravovala" na chem. peeling. Na den krém s UV filtrem-byl by vhodný např.Photoderm AKN SPF 30 na problémovou pleť. Pokud byste měla zájem probrat váš problém blíže, můžete se objednat na konzultaci, tel. 274 810 488. S pozdravem MUDr.I.Baumeltová

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
25.4.2007 16:56:

V dnešní době již existují speciální chemické peelingy, které se dají aplikovat v průběhu celého roku jako je např. RenoPeel od firmy Renophase (existují čtyři různé druhy, dle typu, stáří a poškození pokožky). Jako domácí péčí doporučujeme během léta používat produkty od firmy NeoStrata, speciální péče s ovocnými kyselinami - zelená řada a samozřejmě ochranu před slunečním zářením.

Dobrý den,většinou se v létě neaplikuje,ale jsou i speciální peelingy pro letní období.Po ošetření je nutno používat přípravky s vysokou ochranou před sluníčkem.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
25.4.2007 14:08:

Dobrý den, obecně se chem. peeling v létě neaplikuje pro následné riziko vzniku pigmentových skvrn. V MYCLINIC prague v létě používáme chem. peeling od firmy Renophase pro jeho speciální složení. I v tak ale musíte po ošetření používat přípravky s vysokou ochranou před UV zářením. Pro bližší informace pište nebo se rovnou objednejte do MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz. T:(+420) 296 827 530 www.myclinic.cz info@myclinic.cz

akne v 35letech:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova