LÉTO??
EVA zaslal(a) v 24.4.2007 22:33:
JE MOŽNO APLIKOVAT CHEM.PEELING I V LÉTĚ??JAK MÁM OŠETŘOVAT ROZŠÍŘENÉ PORY V LÉTĚ,ABY SE MI ZATAHOVALY?PRÁVĚ V LÉTĚ SE MI HODNĚ MASTÍ PLET..A ZHORŠUJE SE MI.DĚKUJI
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
26.4.2007 16:06:
Dobrý den, povrchový peeling v obličeji se může provádět i v létě s tím, že používáte přes den fotoprotekci (krém s vyšším ochranným faktorem) a cíleně se neopalujete. V létě můžete také využít neinvazívní mesoterapii. Tato metoda nezávisí na ročním období, výborně hydratuje a zlepšuje celkový stav pleti.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.4.2007 10:10:
chem. peeling se v létě zpravidla neprovádí, ale i v létě můžete pokračovat v aplikaci přípravků s ovocnými kyselinami na noc, jako kdybyste se "připravovala" na chem. peeling. Na den krém s UV filtrem-byl by vhodný např.Photoderm AKN SPF 30 na problémovou pleť. Pokud byste měla zájem probrat váš problém blíže, můžete se objednat na konzultaci, tel. 274 810 488. S pozdravem MUDr.I.Baumeltová
odpověd
25.4.2007 16:56:
V dnešní době již existují speciální chemické peelingy, které se dají aplikovat v průběhu celého roku jako je např. RenoPeel od firmy Renophase (existují čtyři různé druhy, dle typu, stáří a poškození pokožky). Jako domácí péčí doporučujeme během léta používat produkty od firmy NeoStrata, speciální péče s ovocnými kyselinami - zelená řada a samozřejmě ochranu před slunečním zářením.
odpověd
25.4.2007 15:07:
Dobrý den,většinou se v létě neaplikuje,ale jsou i speciální peelingy pro letní období.Po ošetření je nutno používat přípravky s vysokou ochranou před sluníčkem.
odpověd
25.4.2007 14:08:
Dobrý den, obecně se chem. peeling v létě neaplikuje pro následné riziko vzniku pigmentových skvrn. V MYCLINIC prague v létě používáme chem. peeling od firmy Renophase pro jeho speciální složení. I v tak ale musíte po ošetření používat přípravky s vysokou ochranou před UV zářením. Pro bližší informace pište nebo se rovnou objednejte do MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz. T:(+420) 296 827 530 www.myclinic.cz info@myclinic.cz