opálení
MARKÉTA zaslal(a) v 23.10.2007 8:00:
Ráda bych podstoupila chem.peeling,jsem z Prahy.Mám rozšířené pory,akne-ne akutní.Před měsícem jsem se vrátila od moře,používala jsem faktor 40+,nechtěla jsem se opálit.Nejsem hnědá,ale přeci jenom jsem byla dva týdny u moře se sluníčkem.Měla bych zájem o peeling Renophase-nebo tak nějak,prý je šetrnější??Za jak dlouho je možno podstoupit peeling?děkuji
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
24.10.2007 16:04:
Dobrý den, Markéto, opálení není problé. Chemický peeling můžete podstoupit klidně vnejbližších dnech. Objednat se můžete na čísle 28484000. S pozdravem MUdr. Andrea Pliščinská
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
23.10.2007 15:52:
Dobrý den,můžete ho podstoupit do týdne.
odpověd
23.10.2007 14:56:
Dobrý den, můžete ho podstoupit klidně hned, s tímto peelingem máme velmi dobré zkušenosti. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.
odpověd
23.10.2007 10:23:
Dobrý den, Renopeel je peeling nové generace, na naší klinice ho aplikujeme od jeho počátků s velmi dobrými výsledky. V případě Vašeho zájmu se můžete objednat na konzultaci, tel.: 221 666 142, 143, mobil: 739 308 021.