Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - opálení - Chemický peeling

opálení

MARKÉTA zaslal(a) v 23.10.2007 8:00:   

Ráda bych podstoupila chem.peeling,jsem z Prahy.Mám rozšířené pory,akne-ne akutní.Před měsícem jsem se vrátila od moře,používala jsem faktor 40+,nechtěla jsem se opálit.Nejsem hnědá,ale přeci jenom jsem byla dva týdny u moře se sluníčkem.Měla bych zájem o peeling Renophase-nebo tak nějak,prý je šetrnější??Za jak dlouho je možno podstoupit peeling?děkuji

Vaše odpověd

Dobrý den, Markéto, opálení není problé. Chemický peeling můžete podstoupit klidně vnejbližších dnech. Objednat se můžete na čísle 28484000. S pozdravem MUdr. Andrea Pliščinská

Nahlásit nevhodný příspěvek

Dobrý den,můžete ho podstoupit do týdne.

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
23.10.2007 14:56:

Dobrý den, můžete ho podstoupit klidně hned, s tímto peelingem máme velmi dobré zkušenosti. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
23.10.2007 10:23:

Dobrý den, Renopeel je peeling nové generace, na naší klinice ho aplikujeme od jeho počátků s velmi dobrými výsledky. V případě Vašeho zájmu se můžete objednat na konzultaci, tel.: 221 666 142, 143, mobil: 739 308 021.

< Předchozí:těhotenství a chemický peeling
otázka:Další >

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova