Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pigmentová skrvna - Chemický peeling

pigmentová skrvna

kety zaslal(a) v 25.6.2008 22:27:

Dobrý den, mám dotaz, který se týká pigmentové skrvny, které se mi vytvořily během kojení na horní části břicha, vypadají jako stařecké, ale jsou jen o odstín tmavší než moje kůže, nevystouplé. Jedna asi 0,5cm, druhá tak 3mm. Vlivem hormonů mě vyskákaly pihy, které jsem si nechala zkontrolovat. Je akutní navštívit lékaře? Děkuji za odpověď
Vaše odpověd

Dobrý den,
opravdu nelze takto objektivně posoudit charakter pigmentací a stanovit nejlepší způsob terapie. Nejvhodnější je osobní konzultace.
Zdraví Laserové centrum Anděl,www.lcandel.cz

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MUDr. Eva Harapátová MUDr. Eva Harapátová
26.6.2008 15:13:

Dobrý den,bohužel nelze kožní diagnostiku provést elektronicky ani po telefonu. Vzhledem k vysokému nárustu kožních nádorů bych dlouho nečekala,i když věřím,že se jedná o běžný projev.Mohu Vám nabídnout naší ordinaci,objednání na tel 224 942 572.
S přáním pěkného dne
Eva Harapátová

odpověd

Klinika GHC Praha Klinika GHC Praha
26.6.2008 12:11:

Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k některé z našich dermatoložek. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a objednat se na ni můžete na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vás, s přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková

Dobrý den,pokud chtete vědět o jaké útvary se jedná je nutná přímá konzultace s dermatologem.

Reklama

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 3
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova