pigmentová skrvna
kety zaslal(a) v 25.6.2008 22:27:
Dobrý den, mám dotaz, který se týká pigmentové skrvny, které se mi vytvořily během kojení na horní části břicha, vypadají jako stařecké, ale jsou jen o odstín tmavší než moje kůže, nevystouplé. Jedna asi 0,5cm, druhá tak 3mm. Vlivem hormonů mě vyskákaly pihy, které jsem si nechala zkontrolovat. Je akutní navštívit lékaře? Děkuji za odpověď< Předchozí:vitiligo
akne:Další >
Reklama
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Chemický peeling:
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.

odpověd
30.7.2008 15:28:
Dobrý den,
opravdu nelze takto objektivně posoudit charakter pigmentací a stanovit nejlepší způsob terapie. Nejvhodnější je osobní konzultace.
Zdraví Laserové centrum Anděl,www.lcandel.cz
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
26.6.2008 15:13:
Dobrý den,bohužel nelze kožní diagnostiku provést elektronicky ani po telefonu. Vzhledem k vysokému nárustu kožních nádorů bych dlouho nečekala,i když věřím,že se jedná o běžný projev.Mohu Vám nabídnout naší ordinaci,objednání na tel 224 942 572.
S přáním pěkného dne
Eva Harapátová
odpověd
26.6.2008 12:11:
Dobrý den, ráda bych Vás pozvala na vstupní konzultaci k některé z našich dermatoložek. Vstupní konzultace stojí 600,- Kč a objednat se na ni můžete na tel.č. 222 211 206,208. Těšíme se na Vás, s přáním hezkého dne za Kliniku GHC Markéta Koňaříková
odpověd
26.6.2008 8:40:
Dobrý den,pokud chtete vědět o jaké útvary se jedná je nutná přímá konzultace s dermatologem.