Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - pigmentové skvrny - Chemický peeling

pigmentové skvrny

j. zaslal(a) v 13.5.2008 19:10:

Dobrý den, podstoupila jsem frakční laser.Nyní jsem byla u vody, namazala se faktorem 50 od Daylongu a i přesto mi vyrazily pigmentové skvrny na tvářích.Jsem z toho neštastná.Co s tím ted mohu dělat?Jsem z Prahy.Děkuji za nabídky či rady..
Vaše odpověd

odpověd

facelifting - praha
23.5.2008 8:50:

Vážená paní, pokud se jedná o neostře ohraničené pigmentové skvrny, je možným řešením vakouvá diamantová mikrodermabraze. Pošlete foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednejte na naší recepci k vyšetření. Facelifting- lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob. 608 425 423

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

MYCLINIC prague MYCLINIC prague
14.5.2008 11:15:

Dobrý den, jistě i toto je možné, přestože 50 UV faktor by měl být dostačující. Možno aplikovat o něco silnější cheický peeling k depigmentaci na podzim, nyní nepředpokládám úspěch v letních měsících. Mějte se hezky. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz

Dobrý den,pihy nebo pigmentové skvrny,ačkoliv se odstraní laserem či jiným zákrokem,se mohou objevit znovu či na jiném místě.

odpověd

Klinika Laser Esthetic Klinika Laser Esthetic
13.5.2008 23:11:

Dobrý den, bohužel toto je jedna z možných komplikací, která může nastat jak po ošetření frakčním laserem, tak plasma portrait. Záleží na tom, jak to bylo dlouho od zákroku co jste byla na slunci a zda jste SPF 50, který je dostačující aplikovala správně a opakovaně, bohužel je zde i možnost spontání pigmentace. Rada zní navštivte lékaře, který zákrok prováděl, jen on je schopen Vám cíleně poradit, zná Váš typ pokožky a další důležité okolnosti. MUDr.Simona Bedřichová

< Předchozí:chemický peeling
mastná pleť:Další >

Reklama

Zákrok

Chemický peelingChemický peeling
Chemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Chemický peeling:
  • Ceny od 490,- CZK
  • Ceny do 6.300,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační

Ceníky - Více

Často vyhledávaná slova