pigmentové skvrny
j. zaslal(a) v 13.5.2008 19:10:
Dobrý den, podstoupila jsem frakční laser.Nyní jsem byla u vody, namazala se faktorem 50 od Daylongu a i přesto mi vyrazily pigmentové skvrny na tvářích.Jsem z toho neštastná.Co s tím ted mohu dělat?Jsem z Prahy.Děkuji za nabídky či rady..< Předchozí:chemický peeling
mastná pleť:Další >
Reklama
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
Chemický peeling:
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační

odpověd
facelifting - praha
23.5.2008 8:50:
Vážená paní, pokud se jedná o neostře ohraničené pigmentové skvrny, je možným řešením vakouvá diamantová mikrodermabraze. Pošlete foto na naší mailovou adresu: lasercentrum@seznam.cz, nebo se objednejte na naší recepci k vyšetření. Facelifting- lékařská kosmetika Karlovo náměstí 7 Praha 2 recepce: 222 511 790, mob. 608 425 423
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
14.5.2008 11:15:
Dobrý den, jistě i toto je možné, přestože 50 UV faktor by měl být dostačující. Možno aplikovat o něco silnější cheický peeling k depigmentaci na podzim, nyní nepředpokládám úspěch v letních měsících. Mějte se hezky. MUDr.Petr Pachman, www.myclinic.cz
odpověd
14.5.2008 8:00:
Dobrý den,pihy nebo pigmentové skvrny,ačkoliv se odstraní laserem či jiným zákrokem,se mohou objevit znovu či na jiném místě.
odpověd
13.5.2008 23:11:
Dobrý den, bohužel toto je jedna z možných komplikací, která může nastat jak po ošetření frakčním laserem, tak plasma portrait. Záleží na tom, jak to bylo dlouho od zákroku co jste byla na slunci a zda jste SPF 50, který je dostačující aplikovala správně a opakovaně, bohužel je zde i možnost spontání pigmentace. Rada zní navštivte lékaře, který zákrok prováděl, jen on je schopen Vám cíleně poradit, zná Váš typ pokožky a další důležité okolnosti. MUDr.Simona Bedřichová