Roaccutane
Kristy zaslal(a) v 27.12.2007 22:03:
Je mi 36let,stále mám akne..Má doktorka mi nechce za žádnou cenu předepsat Roaccutane.Jak je možné ho dostat na předpis?A po jaké době se smí otěhnotnět?Neplánuji těhotenství,ale tuto info bych chtěla vědět.Děkuji vám
Zákrok
Chemický peelingChemický peeling je neinvazivní metoda, která se slouží k projasnění a omlazení stárnoucí pleti, vyhlazení jemných vrásek, zjemnění jizev po akné a rozšířených pórů a odstranění pigmentových skvrn. Také příznivě působí na příliš mastnou pokožku.
Fotky před/po
Odebírat tuto diskuzi
Cenové rozpětí
- Ceny od 490,- CZK
- Ceny do 6.300,- CZK
- Ceny jsou pouze orientační.
Seznam oborů
- Plastická chirurgie, estetická dermatologie
- Ortopedie, rehabilitace
- Oční lékařství
- Stomatologie
- Léčba neplodnosti
- Chirurgie
- Gynekologie a porodnictví
- Vnitřní lékařství
- ORL - Ušní, nosní, krční
- Psychologie, psychiatrie

odpověd
MUDr. Michal Sičák
21.1.2008 18:06:
Dobrý den! Dřív než začnete užívat lék Roaccutan vám můžu doporučit vyzkoušet chemické peelingy a krémy společnosti Laboratoires Renophase (www.renophase.cz). Tato francouzska společnost má jedinečné peelingy, které se můžou používat i létě a dosažené výsledky jsou v některých případech lepší mež u klasické medikamentózní léčby!!! Bezpečnost jejich použití je prokázána klinickými studiemi.
Nahlásit nevhodný příspěvek
odpověd
jana
10.1.2008 10:30:
Zkus zmenit lekare, nekteri jsou zasadne proti, bez ohledu na stav pacienta. Mne po 15 letech neuspesne lecby pomohl prave Roac. - vylecil mi nejen akne, ale i depku, kterou jsem z toho mela. Ale bez lekare ruce od toho, musi se hlidat krev a velmi presne vypocitat davka.
odpověd
30.12.2007 15:59:
Dobrý den,Vaše lékařka musí vědět jaké léky máte užívat a jistě ví co dělá.V žádném případě ale neužívejte uvedený lék dle Vašeho rozhodnutí.Jinak je celá řada zdravotnických zařízení,které se úspěšně zabývají léčbou akné.
odpověd
28.12.2007 7:12:
Dobrý den, Vaše lékařka Vás zná a jistě k tomu má dobrý důvod proč nechce předepsat lék. Takováto vlastní ordinace léku by se Vám nemusela vyplatit. dr. Paděra