Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - chronická rýma - Léčba chronické rýmy

chronická rýma

Iva zaslal(a) v 19.7.2008 18:50:   

Dobrý den, mám už několik let problém s tím jak mi "teče" z nosu...není to nějak příliš ale více méně u sebe musím mít stále kapesník. I když jedu na kole, na bruslích, když se jen trochu zadýchám při rychlé chůzi. Byla jsem několikrát ne alergologii ale vždy byly výsledky v pořádku. A lékařka na mě zírala jak na blázna co si to vymýšlím s rýmou, když mi nic podle jejích výsledků není. A ještě k tomu si v nose začaly dělat polypy. Prosím o radu...zda takhle vypadá chronická rýma a kam se s ní obrátit a zda může vyvolávat bolesti hlavy s mžitkamipřed očima či pocity slepoty na jedno oko. Děkuji

Vaše odpověd

odpověd

Lucie
14.9.2008 16:18:

Ivo, mžitky před očina a nevidění na oko mám občas taky. Bohužel se k tomu přidává ještě neschopnost vykonávat jednoduché úkoly ( např. čtení, psaní sms atd.). Každopádně si skoč na neurologii, tam Tě pošlou na různé testy jako EEG, rentgen hlavy, oční, odběry krve...

Nahlásit nevhodný příspěvek

< Předchozí:chronická rýma
Chronická rýma:Další >

Zákrok

Léčba chronické rýmyLéčba chronické rýmy
Rýma. Ucpaný nos, neustálé smrkání. Rýma z nachlazení naštěstí do několika dnů přejde. Co ale dělat, trvá-li rýma měsíce či roky?! Nemožnost nadechnout se nosem snižuje výkony sportovců, budí lidi ze spánku nebo způsobuje chrápání. Lze chronickou rýmu vůbec léčit? Léčit ji lze laserem.

Odebírat tuto diskuzi

Odebírá celkem: 2
V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Léčba chronické rýmy:
  • Ceny od 200,- CZK
  • Ceny do 3.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova