Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - zvětšení rtů - Co je to lipofilling?

zvětšení rtů

Olga zaslal(a) v 1.11.2007 16:20:   

Mám poměrně souměrné i docela hezké rty,ale přesto jsou málo plné.Chtěla bych je něčím vyplnit,ale jak čtu diskuse,hrozní někdy nepravidelnost,hrbolky či jiné problémy.Nechci nic trvalého.Tedy alespon prozatím ne.Četla jsem,že nejlepší je vlastní tuk,protože je to naše tkán.Kolik stojí oba rty?Mám strach,aby pak nebyly až moc velké a já si na ně nemohla zvyknout.Dá se odhadnout výsledek?Opravdu u tuku nemůžou vzniknout hrbolky?Nebo zda existuje něco,u čeho toto nehrozí.DÍKY

Vaše odpověd

odpověd

MUDr. Lucie Jurtinová MUDr. Lucie Jurtinová
1.11.2007 16:41:

Dobrý den, k dočasnému zvětšení rtů používáme v MYCLINIC prague nejčastěji Restylane nebo Restylane Lipp, cena je od 9.500 do 11.500 Kč za oba rty. Hrbolky mít nebudete, efekt je přirozený. K upřesnění výsledku je nutná osobní konzultace. S pozdravem MYCLINIC prague, T:(+420) 296 827 530, info@myclinic.cz.

Nahlásit nevhodný příspěvek

Zákrok

Zvětšení rtů tukem (lipofilling)Zvětšení rtů tukem (lipofilling)
Jestliže je váš ret příliš úzký a nevýrazný, můžete se rozhodnout pro jeho zvětšení s použitím injekční výplně tukem. Tyto injekční výplně vám mohou pomoci k dosažení plnějšího a smyslnějšího vzhledu vašich rtů.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Zvětšení rtů tukem (lipofilling):
  • Ceny od 4.500,- CZK
  • Ceny do 16.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova