Zavře okno

Česky English Deutsch по-русски Po Polski Slovensky Arabsky Hungarian Registrace | Přihlášení | Kontakt

Diskuze - Oční řasy - Co ženy znají málo

Oční řasy

Jana zaslal(a) v 27.1.2007 19:44:   

Za jak dlouho narostou nové řasy,synovi se podařilo si jich půlku opálit!

Vaše odpověd

odpověd

petra
6.9.2007 15:02:

Dobrý den.Mám 8 měsíčního syna a paní doktorka mi řekla ,že má sníženou oční řasu,na očním vyšetření jsme ještě nebyli.Může to mít vliv na jeho zrak?Děkuji za odpověd

Nahlásit nevhodný příspěvek

odpověd

Lucka
23.5.2007 15:19:

Dobrý den.Hrozně mě trápí jedna věc.Asi před rokem,mi bouchly kamna do obličeje.Opálilo mi to řasy i obočí,obočí narostlo,ale řasy mi rostou jen směrem do očí,je mi 21let a protože jsem měla vždycky dlouhé řasy nikdo to nepoznal.Je to ale časově i finančně náročné.CHtěla bych poradit,kde se dají nastřelit řasy,co to obnáší,jak dlouho to vydrží(stále),a kolik to stojí????Jsem z toho neštastná....Předem děkuji za jakoukoli radu či odpověd!!!

odpověd

Jarmila Poláková
7.11.2007 15:35:

Dobrý den, vybuchla mi plynová bombička a podařilo se mi opálit vlasy a řasy. Kořínky řas zůstaly sřejmě neporušeny, protože mám malinkaté kousíčky zachovány. Chtěla bych se zeptat, jestli a za jak dlouho řasy narostou, případně jak se dá problém řešit. Vím, že mohu být ráda, že jsem nepřišla o oči, ale asi mne pochopíte. Děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Jarmila

odpověd

Peˇta
5.3.2007 13:07:

neexistuji naky tablety na podporu růstu řas??a JEJICH OBJEMU???Mam jich malo a jeste mi dost padaji nemohla bych to nak zmenit???diky za odpoved

řasy rostou pomalu, i když také záleží na tom, kolik roků je vašemu synovi, řádově to bude trvat několik měsíců, s pozdravem doc Dušková

< Předchozí:k Mirandě

Zákrok

Operace čela  (Forehead lift)Operace čela (Forehead lift)
Plastická operace čela je postup, který vypíná kůži čela a pozvedává povislé obočí pomocí odstranění přebytků tkáně, úpravy svalů a vypnutí kůže.

Fotky před/po

Odebírat tuto diskuzi

V současnosti neodebíráte tuto diskuzi.

Cenové rozpětí

Operace čela (Forehead lift):
  • Ceny od 10.000,- CZK
  • Ceny do 30.000,- CZK
  • Ceny jsou pouze orientační.

Ceníky - Více

Seznam oborů

Často vyhledávaná slova